e coli

•  
    • 40 mesaje
    31 Oct 2003, 22:08
    4 2
    cine a mai avut infectie urinara cu e coli? ati scapat usor de ea?dar pe linga trat.antibiotic stiti si unul pe baza de plante
  •  
    • 19 mesaje
    3 Nov 2003, 12:29
    3 1
    cum s-a manifestat la tine infectia asta urinara?
  •  
    • 5 mesaje
    6 Nov 2003, 16:35
    4 1
    Am avut si din asta. Tratament cu antibiotice, dupa ce am facut antibiograma la Cantacuzino. OBLIGATORIE! Mai greu am scapat de spasme, pe care le resimteam seara la culcare (la caldura, in pat, culmea!). Oricum, o sursa posibila de infectie cu e coli e o constipatie rebela si netratata, pentru ca peretii sint foarte permeabili si e coli, prezenti in intestinul gros in mod normal, trec ci usurinta peretii aparatului excretor. Deci, probabil ca o sa recidivezi.
  •  
    • 49 mesaje
    7 Nov 2003, 09:44
    8 2
    Eu am suferit timp de 1 an de infectie urinara cu e coli si cu greu am reusit sa ma vindec dupa ce am fost la vreo 4 doctori
    Sunt cateva principii de baza ca sa zic asa: 1) trebuie sa te hidratezi foarte bine sa bei multe ceaiuri diuretice lichide aprox 4 l pe zi pentru ca microbii se elimina foarte bine prin presiunea facuta de jetul de urina.
    2) ia plante imuno stimulatoare + echinaceea, imunostim etc.
    3) urocultura la Cantacuzino si numai la cantacuzino pentru ca dau cel mai bun diagnostic. Faci urocultura cand ai dureri si pui in recipient jetul de la mijloc.
    4) iti trebuie un medic foarte bun care sa stie ca antibioticele injectabile sunt cele mai bune pentru infectie urinara recidivanta si nu antibiotice apa de ploaie ci din ultimele generatii, si nu doar 5 zile ci un tratament complet cel putin 14.
    5) in ziua in care faci sex bea enorm de multa apa pentru ca prin sex se imping germenii spre vezica....
    6) incearca sa iti acidifiezi urina putin pentru ca in mediul acid e coli nu rezista: bea suc de grapefruit, sau jumatate de lingurita de bicarbonat alimentar la 2 cani de apa.
    trebuie sa stii ca e coli exista in mod normal in vezica urinara dar prin sex fara prezervativ si intens, constipatie, raceli frecvente, sistem imunitar slabit sau mai stiu eu ce se revolta si o patesti urat.
    Scrie-mi daca mai vrei sa ma intrebi ceva. Eu am trecut prin asa ceva si nu vreau sa se intample si altora pentru ca medicii nu dau aceste informatii utile ci doar te trec pe antibiotice pastile pentru 3 zile...
  •  
    • 91 mesaje
    7 Nov 2003, 13:14
    2 1
    Eu am avut infectie urinara cu e coli si in urma analizelor si a antibiogramei am tinut tratament cu Ciprofloxacin.
    Cand am refacut analiza dupa tratament mi-a iesit bine.
  •  
    • 40 mesaje
    7 Nov 2003, 18:51
    2 0
    va multumesc pt.raspunsuri dar am facut urocultura la un medic bun de laborator unde mi-a iesit infectia ce sa mai spun de la raceli netratate decit 2-3 zile am inceput cu negram cite 2g pe zi apoi cu biseptol 7zile cite 2/zi si apoi cica 7 zile cu nofloxacin pt.ca ciprofloxacinul nu mi-a mers ma umflam la fata de la el o-sa va tin la curent cu tratamentul dupa citeva zile sau chiar saptamini,ma intrebam daca exista vrun ceai ajutator pt.aceasta infectie inseamna ca asta este cauza infertilitati mele de vreo trei ani la inceput m-am bucurat dar apoi ma intrebam de ce nu mai ramin gravida cind eu am fost de 2 ori,oricum multumesc mult pt,raspunsuri
  •  
    • 1 mesaje
    27 Oct 2005, 22:57
    0 0
    Eu am avut infectia cu e coli. Am scapat relativ usor: cu 2 ovule de Lomexin introduse la interval de trei zile. Partea haioasa e pretul: cam 300 000 de ovul. Partea si mai haioasa e ca nu se mai distribuie de catre furnizor(din pacate, pentru ca a avut efect imediat la mine, analizele de peste o saptamana indicand lipsa bacteriei). Oricum si cura urmata cu ceaiul format din galbenele, coada calului si musetel mi-a facut bine. Iti doresc insanatosire grabnica!
  •  
    • 22 mesaje
    28 Oct 2005, 09:03
    1 2
    Si eu am probleme de foarte mult timp cu infectiile urinare care tot recidiveaza. Vreau sa va intreb acum ca am vazut ca s-a scris mai sus. Infectia urinara are legatura cu fertilitatea?
    Adica daca suferi de infectie urinara sunt sanse mai mici sa ramai insarcinata? Intreb deoarece incerc de vreo 5 luni sa am un copil si nu reusesc cu toate ca nu am avut si nu am nici o problema ginecologica.
    Voi ce stiti?
    Multumesc si astept raspunsurile voastre.
  •  
    • 1 mesaje
    7 Dec 2005, 15:34
    1 2
    Buna,
    Am nevoie de un sfat...pentru ca umblu degeaba la medici. Am nascut acum 2 luni, si imediat dupa ce am plecat din spital am inteles ca am facut o infectie-medicul cu care am nascut mi-a recomandat augmentin cu gentamicina injectabil fara nici o analiza .Am facut tratamentul si eram disperata ca urinam f. des, ma ustura rana neinchisa de la nastere si aveam si am si acum o durere acolo jos ca un fel de febra musculara care apare cand ma screm sau fac pipi.Un alt ginecolog la care am fost mi-a spus ca durerea aceasta ar fi de la faptul ca m-am dilatat la nastere si mi s-a intins ligamentul. Mi-am facut analizele dupa tratamentul cu aug.si gentamicina si la urocultura imi apar coci gram neg, lactozo pozitivi,E.Coli, 50.000 mg/l.Ma intreb daca durerea aceea nu se datoreaza cumva infectiei urinare pe care nu vreau s-o tratez deocamdata...mi s-a recomandat Ciprinol pentru ca alaptez.Te rog spune-mi daca la tine aparea vreo astfel de durere-sunt destul de ingrijorata pt. ca am mai multe probleme de la nasterea asta rana din interior nu mi se inchide,locul unde am avut epiziotomie pare ca s-a vindecat din exterior dar ma doare ,singerarea de dupa nastere nu mi s-a oprit nici aum si peste toate astea am aceasta infectie urinara contractata din spital + o gardnerrela vaginalis care se pare ca mi-ar fi trecut.Cunosti vreun ginecolog mai cu experienta -cei la care am fost mi s-a parut ca trateaza lucrurile f. superficial.Medicul cu care am nascut imi zicea tot timpul la controale< esti ca o floare> iar eu nu puteam sa stau in piciare de rau.
    Multumiri,
    Mihaela
    Multumiri,
    M
  •  
    • 734 mesaje
    7 Dec 2005, 16:02
    1 0
    .
    Acest mesaj a fost editat de către qwerty_: 18 Feb 2015, 18:08
  •  
    • 1022 mesaje
    7 Dec 2005, 18:19
    0 0
    Si eu am avut epiziotomie...mare..si am tras vreo 4 luni.Inf. urinara 5 ani cu colii.Am facut tot felul de antibiotice, Ciprolen, Ciprinol sau Ciprofloxacin e acelasi lucru.Cauza a fost pana la urma o piatra pe ureter si pana nu am scapat de ea nu am scapat de infectie
  •  
    • 1022 mesaje
    8 Dec 2005, 10:44
    0 0
    Bea multe lichide si fa tratament cu antibiotice dupa antibiograma.Dupa ce termini tratamentul (10 zile) la o saptamana fa din nou urocultura sa vezi daca s-a sterilizat urina.
    Un factor care intretine o infectie este nisip( cristale de oxalati, urati) sau piatra(calculi).Asta se vede intr-o analiza de examen de urina.
    Sanatate!
  •  
    • 1022 mesaje
    8 Dec 2005, 10:55
    0 0
    mihaelapirv, nu dispera orice mama dupa nastere mai are de suferit
    e normal sa mai ai durere dupa epiziotomie.eu mai simteam si dupa 6 luni cate o jena, durere.. si parca nu putem sa tin urina, nu aveam control suficient pt sfincter din cauza muschilor.Bebe a avut 4100g.Oricum mai mergi la un control ca nu stiu daca trebuie sa sangerezi asa mult,deobicei 6 sapt. dar eu nu am mai avut nimic dupa 3.
  •  
    • 11 mesaje
    8 Dec 2005, 17:33
    0 1
    si eu am tras vre'o 2 ani ku E coli si am scapat pana la urma...am facut 2 sapt gentamicina (de 2 ori p zi) uricol (3 plicuri p zi) si am luat niste medicamente din germania (un soi d vaccin)timp d 3 luni(pastilele se luau timp d o sapt/luna dimineatza)Din pacate am uitat kum se numeau,dar o sa intreb si itzi voi zice sa itzi intrebi si u medicul de ele.bafta si insanatosire grabnica).
  •  
    • 1 mesaje
    1 Mai 2006, 22:05
    0 0
    Buna!Am o problema de sanatate de un an si jumatate si cred ca este vorba tot despre E-coli!Am fost cred ca in 10 spitale si la mai mult de 20 de medici si nu exagerez!La fel am facut infectii urinare cu E-coli insa medicii se gandesc sa nu fie vorba si despre un TBC Urinar din cauza ca infectia recidiveaza.Insa mi-am facut analizele si nu mi-a iesit nici un fel de TBC si ma gandesc ca intr-un an si jumatate aparea ceva.Simtomele mele sunt: constipatie,febra intre 37-37.5,frisoane,si niste bubite pe fata care atunci cand am temperatura se inmultesc!Am facut tratamente pentru E-coli cu mai multe antibiotice insa degeaba.Treaba e ca nici un medic nu mi-a spus ca sunt si injectii pentru E-coli si ma gandesc ca poate o sa ma ajute!Ai putea sa-mi spui te rog doctorul la care ai fost?Am nevoie de ajutor urgent pentru ca deja toata treaba asta m-a dat peste cap si mi se pare ingrozitor ca in ziua de astazi sa nu existe tratament pentru asa ceva!Iti multumesc
  •  
    • 22 mesaje
    7 Mai 2006, 19:05
    0 2
    eu am de trei anni eserichea mia iesit in antibiograme aici in oras la noi , dar nu se fac bine , deoarece niciodata nu mia esit sensibil la acelasi antibiotic, si nu au avut efect deoarece a recidevat destul de repede, dupa contact sexsual apare, la frig apare, cred ca numai scap, zimi si mie tu cu ce antibiotic ai facu?, ce tratament ai facut ultima oara?
    multumesc mult
  •  
    • 1 mesaje
    8 Dec 2007, 18:53
    0 0
    Tratamentul cu antibiotic injectabil a fost de 14 zile?
  •  
    • 14 mesaje
    11 Dec 2007, 15:12
    2 2
    Eu ma chinui de 4 ani cu E coli. Cate antibiotice am mai mincat nici eu nu mai stiu, inclusiv injectabil. Am mers la un uorolog care mi-a facut un fel de tratament local direct in vezica, cu nitrat de argint ca sa moara microbul. Am facut vreo 6 sedinte si microbul nu avea nici un stres, statea bine mersi. Acum am 5 luni de cand urmez un tratament homeopat si se pare ca are rezultate. Si eu am piatra si probabil asta intretine infectia.Deocamdata sunt destul de multumita de acest tratament.
  •  
    • 4487 mesaje
    11 Dec 2007, 15:27
    0 0
    Off topic. Alyssya ce mai faci??? nu am mai vb. de ffff. mult timp.