GIMNASTICA MEDICALA.....HELP!!

•  
    • 366 mesaje
    2 Iun 2007, 19:36
    0 0
    Evelor, sunt disperata, nu gasesc o sala de gimnastica medicala in sectorul 2, numai f departe si cu tarife de dai pe spate. Va rog din tot sufletul care dintre voi stie un sediu unde se poate face gm. Pe net sunt numai cele cu figuri si bani multi sau prea departe de casa. Va pup si astept ajutoooooor.
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iun 2007, 12:26
    0 0
    Eu am avut un accident acum 2 luni. Urmeaza sa ma apuc si eu de gimnastica medicala. In momentul in care voi avea ok de la medicul meu, o sa iti spun ce solutii am gasit eu, poate iti convine vreuna

P.S. Numai sa mai aduci tu subiectul in actualitate peste vreo 10 zile

Sanatate
  •  
    • 366 mesaje
    4 Iun 2007, 07:34
    0 0
    Merci mult, da, as vrea sa gasesc cat mai curand o solutie la aceasta problema pt. ca am gasit dar numai f departe de casa si cu bani multi. Imi pare rau de accidentul tau(:, sper sa fi ok in curand. Multa sanatate si tie si astept cu nerabdare sa mi scri.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2007, 09:34
    0 0
    Uite ce am gasit pe net (e in sectorul 3, dar f aproape de sectorul 2):

CENTRUL MEDICAL DR. VICTOR BABES -
    Kinetoterapie, gimnastica recuperatorie, masaj; sala fitness, aerobic, sauna Contact: Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector 3 , Tel. 317.27.27/28/29/30/31; 317.95.03; Fax 317.27.21 ; www.cdt-babes.ro ; vbabes@kappa.ro
    Orar: NON-STOP

http://www.cdt-babes.ro/abonament_de_sanatate.php

http://www.cdt-babes.ro/servicii/kinetoterapie_gimnastica_recuperare.php
  •  
    • 366 mesaje
    4 Iun 2007, 16:54
    0 0
    Draga Donna, asta am gasit si eu pe net, dar nu mai vreau centre renumite si de kinetoterapie, este obligatoriu consultatia la medic, pe urma costa mult sedintele de gimnastica, nu vreau kinetoterapie, doar gimnastica medicala care se fac in sedii fara rasunet si publicitate, in apart. de bloc spre exemplu, fara sa ceara trimiteri si consultatii de lux. Din acest motiv am si intrebat, poate cineva cunoaste pe langa casa un asemenea loc.
  •  
    • 366 mesaje
    9 Iun 2007, 07:16
    0 0
    Nu stie nimeni? Exista in fiecare cartier dar daca nu si fac reclama n am de unde sa stiu. Nu face nimeni gimnastica medicala in sect. 2? pleaseeeee
  •  
    • 366 mesaje
    13 Iun 2007, 13:55
    0 0
    Draga Babyk, ce mai faci? cum te simti? ti a dat doc. unda verde pt. gimnastica? Astept solutiile promise de tine. Pe unde am incercat am gasit numai kinetoterapie cu 25 sau 35 ron ora sau jumatate de ora. Eu vreau medicala, desi scriu medicala cand suni nu au asa ceva(: Te pup
  •  
    • 366 mesaje
    14 Iun 2007, 12:28
    0 0
    Babyk draga, unde esti???? Te rog mult daca vezi anuntul sa mi raspunzi si mie. Chiar nu stie nimeni?(: