dermato-cosmetice
-
1 Iun 2007, 17:560 0am fost de curind la un control dermatologic pt tenul meu cu probleme(exces de sebum,pete pe fata de la soare etc...).mi-a recomandat crema ivamat pt exces de sebum si cremele uniton si skinoren.a mai folosit cineva cremele acestea?mi se par cam scumpe!! ce parere aveti?
-
2 Iun 2007, 13:30eu folosesc ivamat si sunt multumita de crema,de fapt de toate produsele ivatherm.daca o folosesti regulat o sa ai rezultate in timp.sunt la gramaj destul de mic(30,40 ml)si se termina cam repede,dar merita.pentru un ten cu probleme,altfel de creme din comert nu dau rezultate bune.
numai bine -
3 Iun 2007, 02:44este un mare trend cu dermatocosmeticele.in principal sunt dedicate celor cu probleme....dar nu exclusiv.foarte bune si foarte apreciate sunt cele de la doctor Murad.a inventat extractul de rodie, care, se spune, face minuni...cam scumpicele cremutele......dar am auzit ca sunt bestiale.
-
3 Iun 2007, 19:15eu chiar am pb cu tenul si voiam sa stiu daca a mai folosit cineva aceste creme!stiti ceva de cremele pt petele de pe fata si miini(de la soare)?sint eficiente?
-
4 Iun 2007, 06:12mariuca123 mai bine mergi si intreaba despre cremele astea pe topicul 'frumusete', cred ca o sa ai mai multe raspunsuri acolo