help...idei de retete culinare pt bebei

•  
    • 40 mesaje
    30 Mai 2007, 13:20
    0 0
    salutare,cine ma poate ajuta cu niste idei ,culinare, ca nu mai stiu ca sa ii mai fac de mancare baietelului meu.
    Cosmin implineste peste 2sapt un an si ii gatesc zilnic, fara prajeli , zahar si nu prea multa sare,si nu mai stiu ce sa-i gatesc, ca ii fac pilaf ciorba si nu mai stiu ce.cine are bebei poate ma ajuta cu idei,va multumesc
  •  
    • 1198 mesaje
    30 Mai 2007, 18:44
    0 0
    poti incerca spanac, piureuri de fructe cu branza dulce sau fara branza, mai ales ca acum au aparut mai multe fructe.eu i-am dat la al meu branza topita mai nou si tot mai nou carne de pui pe gratar. ficat de pui cu piure de cartofi in care mai pun si un morcov mic, piure cu file de peste, tocanita de pui sau vita(fara a praji ceapa, doar fiarta), ciorbe de tot felul, dar nu cu carne de porc. daca imi mai vine vreo idee o sa-ti mai spun . acum am plecat ca ma grabesc. sper sa-ti fie de folos ce ti-am enumerat mai sus.
  •  
    • 366 mesaje
    2 Iun 2007, 01:07
    0 0
    Practic multe poti da deja la 1 an,sa iti traiasca in sanatate.supe de toate cu exc.fasole,carnita fiarta legume fructe.eviti prajelile,si in cele fierte adaugi un pic de faina omogenizata cu apa rece ,si inca un clocot.potiface gris cu lapte,dar nu prea des,ca il umfla.ar fi bine sa eviti inca carnea tocata,sarmele cam 4-5 luni,dar ar trebui sa ii dai cate 2-3 lg.din fiecare mancare sa se obisnuiasca cu gusturi