Evista si estrogenii

•  
    • 15 mesaje
    29 Mai 2007, 22:54
    0 0
    Astazi am fost la o consultatie la un medic endocrinolog (prof. dr!). Tulburari hormonale - exces de estrogen, mastoza fibrochistica de multi ani care ma deranjeaza rau si am luat foarte mult in greutate.
    Pentru a inhiba estrogenul mi s-a prescris EVISTA. I-am spus medicului de teama mea in ceea ce priveste un tratament hormonal. Mi-a spus ca nu e dar la farmacie mi s-a zis contrariul.
    Ce stiti despre acest Evista, poate a luat cineva.
  •  
    • 366 mesaje
    30 Mai 2007, 07:49
    0 0
    Cred ca ar fi bine sa cauti un doctor naturist, sa te tratezi cu prod. naturiste, mie una mi e frica de medicamentele specifice acestei probleme. Cu ea ma confrunt si eu, si nu gasesc un doc. care sa mi prescrie ceva naturist, de reglare hormonala. Sunt multe prod. naturiste bune dar nu le pot lua fara avizul unui medic. Parearea mea este sa ceri la farmacie prospectul sa te lamuresti ce scrie acolo exact despre acest med. Mai scrie ne te rog ce ai facut. PUP
  •  
    • 82 mesaje
    30 Mai 2007, 11:58
    0 0
    draga mea,si eu am pb cu dereglarile hormonale! am fost la un medic naturist si mi-a dat un produs naturist (tonicum feminin),antioxidanti(3 luni),si un amestec din ceai de cretisoara,coada soricelului,sunatoare(2 ceaiuri pe zi).mi-a zis ca la medic imi va da pastile pa baza de hormoni si tocmai de asta imi e frica!eu am inceput cam de o luna si jumatate si vad ca ma simt mai bine(tratamentul este de minim 3 luni).multa sanatate!
  •  
    • 303 mesaje
    30 Mai 2007, 16:18
    0 0
    te rog mult de tot, imi dai si mie mai multe info despre doctorul la care ai fost, dac este din bucuresti. am aceeasi problema si multe altele conexe si ma tratez naturist dupa ce am citit eu. a mers foarte bine de un an incoace dar as vrea sa merg si la un doctor.
  •  
    • 15 mesaje
    30 Mai 2007, 22:55
    0 0
    Nu sunt din Bucuresti. Pentru mastoza, care am inteles eu ca e cauzata de estrogeni in exces mi-a dat evista. Din cate am citit pe net, am vazut ca reduce riscul aparitiei cancerului mamar, medicul mi-a spus ca inhiba producerea de estrogeni. Pentru kilogramele in plus mi-a recomandat doua medicamente: unul care elimina apa si altul care este pentru diabetici. Ea zice ca trebuie sa urmez tratamentul 3 luni, cred ca voi incepe de pe 1 iunie.
  •  
    • 366 mesaje
    31 Mai 2007, 05:45
    0 0
    Draga Mariuca, te rog din suflet daca esti din Bucuresti, recomanda mi si mie medicul naturist, am nevoie urgent de tratament, ma umflu de la o zi la alta, retin apa cred, nu stiu ce sa zic. Astept cu nerabdare raspunsul tau. PUP
  •  
    • 366 mesaje
    31 Mai 2007, 06:06
    0 0
    Draga Mariuca, tonicum F este pentru menopauza, contine substante cu rol estrogenizant. Ceaiurile sunt tot pt. menopauza. Tu ai exces de estrogeni sau lipsa?
  •  
    • 82 mesaje
    31 Mai 2007, 08:21
    0 0
    dragele mele,in primul rind nu sunt din bucuresti,ci din pitesti.eu am mers la medicul naturist pentru displazie mamara! mi-a recomandat tonicum feminin pentru prev osteoporozei,pentru prev simptomelor premenstruale,cu rol vitaminizant.iar ceaiurile nu sunt numai pentru menopauza!!!!! cretisoara si coada soricelului sint ceaiuri care nu ar trebui sa lipseasca nici unei femei!la fel si ceaiul verde!va pup
  •  
    • 366 mesaje
    31 Mai 2007, 13:07
    0 0
    Merci mult Mariuca draga, am citit acum mai mult despre cele 2 ceaiuri si voi incepe o cura cu ele. Sa le combin? sau sa le beau separat? si cat timp. Ce bine ca ai gasit un doc. bun in Bucuresti parca i a tunat si i a adunat. Eu am mare incredere in prod. naturiste numai ca am nevoie de indrumare in folosirea lor. Te pup si ti doresc multa sanatate.
  •  
    • 82 mesaje
    31 Mai 2007, 19:14
    0 0
    draga spiroiu,din cele doua ceaiuri(cretisoara si coada soricelului)se beau zilnic doua cani (de preferat inainte de masa).se prepara o infuzie dintr-un amestec de 2 lingurite la 1 cana.d-na doctor mi-a recomandat sa adaug si ceai verde,si ceai de sunatoare(in amestec cu celelalte doua).beneficiile utilizarii produselor naturiste se pot vedea dupa o perioda mai mare de timp(minim 2-3 luni de la inceputul tratamentului).oricum am ajuns la concluzia ca noi femeile nu trebuie sa renuntam niciodata la aceste ceaiuri.mi-a mai recomandat de asemenea pt probleme specific feminine(ex displazie mamara,dereglari hormonale,dureri premenstruale)de doua
    ori pe an(primavara si toamna)o cura cu antioxidanti(vitamina a,c si e)timp de 3 luni.acestea lupta impotriva radicalilor liberi care duc la aparitia cancerului.ma bucur ca iti pot fi de folos cu aceste informatii! multa sanatate!