Tratamente naturiste

•  
    • 6 mesaje
    30 Oct 2003, 15:20
    1 0
    Buna, sunt relativ noua pe forum, de catva timp urmaresc discutiile voastre, fara a participa. As vrea sa ajut o prietena buna, cu un mare necaz. Fratele ei a fost depistat cu cancer la plamani si m-a rugat, stiind ca am acces la Internet, sa aflu adresa d-nei Elena Udriste, sotia dr. Udriste (care a murit) si despre care se stie ca a avut rezultate foarte bune in tratarea naturista a cancerului. Daca stie cineva adresa, ar fi ideal si un numar de telefon, publicat pe undeva...eu nu am gasit. Multumesc.
  •  
    • 257 mesaje
    30 Oct 2003, 15:24
    0 0
    bine ai venit teolia. iti recomand sa cauti pe site-ul celor de la Formula As - www.formula-as.ro
  •  
    • 6 mesaje
    30 Oct 2003, 15:34
    0 0
    Eu sunt abonata la Formula as, chiar in ultimul numar este luat un interviu d-nei Udriste, dar nu se intelege unde locuieste acum. Ea mai ofera tratamente, prietena mea a vazut si ea articolul. Am cautat in arhiva Formulei as, am cautat peste tot, de azi dimineata asta fac (sper sa nu ma vada seful!), nu am gasit decat referiri la dr. Udriste. Dezamagita ca u o pot ajuta, mi-a venit ideea aceasta, si se pare ca a fost buna, de a intra si eu pe forum, din pacate intr-o situatie chiar neplacuta.
  •  
    • 560 mesaje
    12 Nov 2003, 11:02
    0 0
    in articolul din formula as scrie asa:

"Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu nr. 48. O casa inalta, cu pridvor taranesc si vita de vie, rasare dintr-o mare de flori. Aici a trait dr. Udriste. Aici s-a retras, in sihastria pazita astazi de d-na Elena, sotia sa."
    eu inteleg ca dna elena poate fi gasita la acesta adresa, sau macar sa mearga pana acolo si sa se intereseze, cu siguranta stiu vecinii noua adresa.
    sanatate multa
  •  
    • 6 mesaje
    18 Nov 2003, 14:16
    0 0
    Abia azi am reusit sa vad ultimul mesaj, asa intelesesem si eu pana la urma (adresa adica). Multumesc oricum, nina2003. In alta ordine de idei, aveti cumva idee de vreun tratament naturist de lasare de fumat? Eu fumez mult, as vrea sa ma las, dar vointa nu prea am. Sunt convinsa ca ori un tratament psihologic (ceea ce se exclude) ori un tratament naturist m-ar putea ajuta.
  •  
    • 130 mesaje
    18 Nov 2003, 15:55
    0 0
    Necazul prietenei tale ar trebui sa-ti fie cel mai puternic tratament contra fumatului.
  •  
    • 790 mesaje
    18 Nov 2003, 16:20
    0 0
    cristina, bis!
  •  
    • 45 mesaje
    20 Nov 2003, 19:11
    0 0
    Eu nu cred ca exemplul unui om bolnav de plamani poate determina pe cineva sa se lase de fumat sau sa se mute la munte, la "aer curat". Iti trebuie mai multa vointa...si pedicuta, parca. Tot Formula As...succes! merita!
  •  
    • 6 mesaje
    21 Nov 2003, 11:26
    0 0
    asa este, butzu, vroiam sa raspund si eu in acelasi ton, am avut exemple de oameni cu cancer la plamani fara sa fi fumat vreodata. eu ma simt bine inca, fumatul nu mi-a afectat sanatatea (altele da) si cum v-am spus vointa nu am, dorinta da. pentru marii fumatori este un drog si ar trebui un tratament. am avut trei tentative de a ma lasa si au urmat niste necazuri care m-au determinat sa fumez mai mult.
  •  
    • 130 mesaje
    21 Nov 2003, 12:01
    0 0
    Aia cu necazurile este vrajeala. Nu cred ca exista om pe lume sa nu fi avut cel putin un necaz si slava domnului ca nu sunt toti fumatori. Eu personal cred ca nu iti doresti cu adevarat sa te lasi de fumat. Poate nu o sa-ti vina sa crezi dar iti vorbeste o fosta fumatoare!!!! Fumam aprox. 15-20 tigari/zi. Da' cand am zis ca ma las, m-am lasat. Am 6 ani de cand m-am lasat si poti fi convinsa ca in anii astia au fost si necazuri.