PT ADMIN !!!!!!!!!!! Sustinere ?!

•  
    • 133 mesaje
    29 Mai 2007, 17:41
    0 0
    MAi fratilor chiar m-am umplut de nervi ......... vi s-a tot zis dar voi nu ati luat nici o masura impotriva reclamelor , asta cu urgo chiar m-a scos din pepeni e fffffffffffffffff enervanta ......
    Se pare ca nu va pasa in nici un fel de cei care frecventeaza site-ul vostru
    aveti de gand sa luati masuri ?
  •  
    • 1198 mesaje
    30 Mai 2007, 08:29
    0 0
    eu cred ca-i doare-n c.. de nervii nostri (din pacate)
  •  
    • 366 mesaje
    30 Mai 2007, 23:34
    0 0
    DE acord!si pe mine ma irita Urgo,si sant cam multe care ne blocheaza.eu inteleg ca trebuie sustinut site-ul cu ceva dar....e pra mult!
  •  
    • 9835 mesaje
    31 Mai 2007, 18:51
    0 0
    repet ceea ce am mai scris si zilele trecute, la Dragoste:

iata ce scrie in regulamentul unui alt forum:

"Faptul ca va puteti posta aici opiniile constituie un privilegiu si nu un drept."

fetelor, intelegeti ca protestele voastre sunt la fel de absurde ca in cazul in care v-ati duce sa pichetati posturile de televiziune pentru ca dau reclame.

acest site este, inainte de toate, o afacere - adica nimic altceva decat un produs care trebuie vandut in asa fel incat sa fie profitabil.

exact ca in cazul posturilor de televiziune, nu va obliga nimeni sa "consumati" produsul acesta.
    puteti "schimba canalul" oricand doriti.

nici eu nu agreez torentul de reclame, dar inteleg necesitatea lor si le accept ca pe o conditie de participare la forum.
  •  
    • 133 mesaje
    1 Iun 2007, 18:29
    0 0
    Donna .....nu zic ca nu ai dreptate , insa mi se pare ca uneori exagereaza cu reclamele si tocmai de aceea am deschis topicul acesta pe care sunt convinsa ca l-ai mai gasit
    Nu zice nimeni sa nu ai reclame pe site si mai ales ca cei mai multi bani din publicitate se castiga
    Am deschis topicul cu speranta ca vor mai reduce un pik din frecventa lor ceea ce cred ca s-a si intamplat , sau cel putin asta e parerea mea
    Acum nu mai imi apare reclama aia cu Urgo , care mi se pare o mare porcarie ...
    In fine .....in fond fiecare cu parerea lui
  •  
    • 13679 mesaje
    1 Iun 2007, 18:53
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 682 mesaje
    18 Iul 2007, 01:17
    0 0
    .