Excizie alunita
-
28 Mai 2007, 17:450 0Please, help! A mai facut cineva excizie de alunita? Dar nu cu laserul, ci cea clasica.
-
29 Mai 2007, 18:03Da, eu am facut!
Am avut o alunita pe spate chiar pe coloana, care a tot crescut pe cum am crescut si eu si la un mom dat am fost la un medic care mi-a zis ca trebuie scoasa. N-am vrut sa mi-o scoata el, pt ca stiam ca e "macelar", si m-am mai dus la un medic la Cluj. Respectiva d-na doctor mi-a zis si ea ca trebuie scoasa si mi-a scos-o cu anestezie locala. Partea proasta a fost ca probabil dna doctor a lipsit in facultate la cursul cu cusutul si in loc sa-mi ramana o cicatrice liniara, fina, mi-a ramas una rotunda, cam cat o moneda de 500 de lei vechi
.
Oricum ar fi, stiu ca nu orice alunita poate fi scoasa. Exista o analiza care se poate face, o prietena si-a facut si a zis ca ti se scaneaza absolut fiecare alunita de pe corp in parte si asa se detecteaza care e cu probleme si care nu. Nu stiu din ce oras esti, dar sigur se face macar in orasele mai mari. Du-te la un medic pe care ti-l recomanda mai multe persoane din experienta proprie ca sa n-ai surprize cum am avut eu.