dureri mari de cap

•  
    • 886 mesaje
    27 Mai 2007, 10:26
    0 0
    De vreo saptamana am dureri mari de cap localizate in spatele urechii, la ceafa. cred ca s-a si umflat putin. nu m-am lovit sau asa. sunt foarte speriata, citesc pe net lucruri despre tumorile la cap si ma sperii..nu credeam ca poti sa faci asa ceva la 20 si ceva de ani. Mi-e frica sa ma duc la medic. Ar putea sa fie altceva in afara de ceva foarte grav?
  •  
    • 1924 mesaje
    27 Mai 2007, 11:25
    0 0
    ar putea fi orice, inclusiv o banala alergie. asa ca mai bine invinge-ti teama si du-te la medic sa te linistesti.
  •  
    • 68 mesaje
    27 Mai 2007, 20:42
    0 0
    daca ai stat in curent sa nu te mai mire durerile de cap si de urechi
    si eu am in fiecare zi dureri in spatele urechilor la ceafa si la frunte pt ca la serviciu transpir si stau in curent,iar noi persoanele mai sensibile avem dureri ingozitoare.
    oricum du-te si la doctor dar nu te gandi la tumori!
  •  
    • 465 mesaje
    27 Mai 2007, 23:08
    0 0
    Eu am avut o perioada din-asta cu dureri de cap criminale prin clasa a 10a. Am fost la oftalmolog ca am crezut ca am probleme cu ochii dar a reisit ca vad foarte bine. Apoi am mers la medicul de familie care a constat ca am lamblii (sau giardia). E vorba de un parazit care sta in ficat si se ia de pe fructe / legume care nu au fost spalate bine. (Paradoxal, pt ca eu sunt obsedata de spalat si de microbi). Partea buna e ca se scapa de el cu medicamente
    Dupa cateva luni, o colega de clasa a patit aceeasi chestie, cu aceleasi simptome.
    Oricum, trebuie sa te duci la doctor, ca orice ar fi n-o sa treaca de la sine, ci risca sa se agraveze .
    Da' nu te stresa, ca n-o fi nici o tumoare