ciclul neregulat iar imi creaza pbeme

•  
    • 56 mesaje
    26 Mai 2007, 22:13
    0 0
    Am un ciclu neregulat care imi creeaza numai pbeme. mi-a intarziat 5 zile si problema mea este ca daca nu imi vine in urmatoarele 3 zile va veni exact cand o sa ma intalnesc cu prietenul meu ( situatia este dificila pentru ca el este momentan in germania si nu l-am mai vazut de 2 luni. voi petrece o saptamana cu el dupa care urmatoarele 2 luni nu il voi mai vedea) De aceea as vrea sa stiu cum as putea sa imi provoc menstruatia sau daca o varianta ar fi sa incep sa iau anticonceptionale pt a o amana pt urmatoarele 28 de zile. Pot incepe sa iau acum si sa trec practic peste o menstruatie? mentionez ca nu am mai luat niciodata anticonceptionale si situatia este f imp pt mine.
  •  
    • 56 mesaje
    27 Mai 2007, 21:26
    0 0
    nimeni nu are idee?
  •  
    • 354 mesaje
    27 Mai 2007, 21:39
    0 0
    Anticonceptionalele le poti cumpara numai avand reteta.
    Exista medicamente care pot provoca menstruatia(nu imediat),dar si astea se elibereaza tot doar pe baza de reteta.
    Du-te la un medic ginecolog sau endocrinolog care sa-ti prescrie pilule de care ai nevoie.
    Sanatate multa si distractie placuta!
    P.S. Cum adica ai ciclu neregulat,dar ti-a intarziat 5 zile?Prin neregulat eu inteleg ca nu stii cand vine...
  •  
    • 2370 mesaje
    27 Mai 2007, 22:05
    0 0
    Exista pastilele numite Orgametril care pe perioada administrarii lor nu permit ciclul sa se instaleze.
    Pentru o saptamana-doua e ok, dar NU ABUZA!
    Ciclul iti va veni imediat cum le opresti (se iau doua pe zi), asa ca ai grija sa le iei regulat si sa nu uiti vreuna!
    Nu uita de protectie!!
  •  
    • 354 mesaje
    27 Mai 2007, 22:19
    0 0
    Orgametrilul se elibereaza tot pe reteta...asa ca de medic nu scapa.
    Daca situatia este atat de urgenta si nu ai cum sa ajungi la medic poate ca ar trebui sa te orientezi pe o metoda de contraceptie locala.