postinor si sarcina

•  
    • 104 mesaje
    25 Mai 2007, 11:42
    0 0
    buna. am facut o mare prostie. de fapt mai multe.
    am luat postinor de 3 ori in trei luni.
    acum, in ultima luna, am luat pe data de 17. au trecut 8 zile si nu mi-a venit menstruatia.
    luna trecuta mi-a venit pe 23 aprilie. iar azi suntem in 25.
    mi-e frica sa nu fiu...
    ma gandesc pe de alta parte ca intarzierea e de la postinor.
    in ultimele 4 zile am simtit un fel de... tensiune asa, in abdomen, o agitatie pe acolo, iar scurgerile sunt foarte abundente. sa fie semn ca se apropie menstruatia?
    la ora 13 am programare la ginecolog, mor de frica.
  •  
    • 13 mesaje
    25 Mai 2007, 11:47
    0 0
    Eu zic ca probabilitatea sa iti intarzie din cauza postinorului este mult mai mare.
    Sa speram ca dereglarile nu sunt asa mari...dar d acum incearca anticonceptionale sau altfel de protectie pentru ca nu e normal sa le iei asa des.
  •  
    • 104 mesaje
    25 Mai 2007, 11:56
    0 0
    crede-ma stiu!
    sunt constienta ca nu e bine, doar ca... am preferat sa procedez asa decat sa astept sa vad ca sunt insarcinata. dintre doua rele... am ales ce mi s-a parut mai bine.

am folosit metode de protectie, dar au esuat. (prezervative sparte chiar la final si altele). nu stiu cum am avut asa ghinion.
    acum, raul e facut, tot ce vreau este sa imi vina o data menstruatia pentru ca stau cu reteta de anticonceptionale in geanta si nu pot sa le iau!!
  •  
    • 13 mesaje
    25 Mai 2007, 12:03
    0 0
    Iti inteleg ingrijorarea. Doar ai mai multa grija pe viitor.
    Si eu sunt in dubii cu menstruatia care nu vrea sa apara..desi folosesc anticonceptionale..si sunt in pauza aceea de 7 zile in care trebuie sa apara...insa totusi nu a venit ca pana acum la 28 sau 29 de zile.
    Complicat mai e organismul asta...cate griji.
  •  
    • 97 mesaje
    25 Mai 2007, 13:55
    0 0
    De 3 ori in 3 luni??? Eu stiu ca se ia maxim de doua ori pe an. Nu iti mai bate joc de organismul tau.
  •  
    • 844 mesaje
    25 Mai 2007, 14:12
    0 0
    da poate sa fie o dereglare de la postinor!
    Oricum dupa primele 2 incercari puteai sa iei anticonceptionale....si asa acum ti-e frica de mori!!!!

cum reusesti sa spargi atatea prezervative????...asa din curiozitate
  •  
    • 104 mesaje
    25 Mai 2007, 14:20
    0 0
    sincer nu as vrea sa primesc replici ironice, in conditiile in care sunt oricum ingrijorata. eu am cerut un sfat, mai mult ca o consolare. adica voiam un fel de incurajare. stiu ca nu am facut bine. stiu ca se ia postinor numai in situatii de urgenta si maxim de 2 ori pe an. ce era sa fac, sa ma gandesc "ce o fi o fi?" normal ca nu vreau sa ajung la situatii mai grave. m-am consultat cu dr. meu si acesta mi-a spus sa iau postinor, desi era a 3-a oara, pentru ca e mai bine decat un avort.
    deci postinor am luat sub supravegherea medicului meu ginecolog si pe reteta, nu de capul meu.
    accidente se pot intampla oricui, nu sunt o femeie needucata care nu stie ce inseamna o metoda de contraceptie.
    s-a intamplat insa sa se sparga prezervativele, de 3 ori in 3 luni.
    cum am reusit sa le sparg?
    intentionat nu le-am spart in nici un caz.
  •  
    • 104 mesaje
    25 Mai 2007, 14:22
    0 0
    iar anticonceptionale nu am luat dupa primele 2 accidente, sa le zic asa, pentru ca dr. a spus sa asteptam prima menstra normala. si pana sa vina prima menstra normala... am facut iar prostia.
  •  
    • 97 mesaje
    25 Mai 2007, 14:48
    0 0
    Daca ti-a spus medicul ca mai bine ei postinor iar, decat avort (ceea ce e logic) eu zic sa te linistesti si sa mergi la control.
  •  
    • 104 mesaje
    25 Mai 2007, 14:55
    0 0
    am fost la control si nu sunt semne de sarcina. a spus ca s-ar fi vazut ceva, daca era. adica: uterul moale si marit, colul violet-albastrui. astea apar din primele zile de sarcina.
    plus ca am facut un test barza si a iesit negativ.
    dr. a spus ca il pot face la 8 zile dupa contactul cu risc, desi eu stiam ca acel hormon se secreta in urina cam dupa 14 zile.
    pe testul barza nu scrie la cat timp se poate face.
    in schimb scrie mare p mijlocul cutiei "CU 4 ZILE MAI DEVREME"
    ce o fi insemnand asta? cu 4 zile mai devreme... raportat la ce anume?
    voi stiti??