Putin ingrijorata..

•  
    • 13 mesaje
    24 Mai 2007, 23:32
    0 0
    Fetelor, am intrat un pic in panica. Spuneti`mi am de ce sa imi fac griji?!
    Eu iau anticoncetionale [marvelon] si de obicei imi vine la 28 sau 29 de zile. Luna asta le`am luat aproximativ in jurul orei noua..daca nu exact la noua. Toate pastilele corect etc. Si totusi nu imi vine. (azi e a29a zi) Si nu imi vine si nici semne foarte clare nu sunt.
  •  
    • 366 mesaje
    26 Mai 2007, 13:37
    0 0
    Daca iei anticonceptionale conform prescriptiilor,prea mici sant sansele de a ramane insaecinata.in loc sa-ti faci griji,fa un test de sarcina,si presupun ca te vei linisti.poate sa-ti intarzie din multe motive,acum tu iti cunosti organismul,pt.ce este capabil.si de la o doza de antibiotice se poate deregla,si de la stres.
  •  
    • 233 mesaje
    26 Mai 2007, 16:19
    0 0
    citeste prospectul.
    eu iau Logest si nu mi s-a intamplat sa intarzie niciodata, insa pe prospect spune ca daca nu iti vine menstruatia in cele 7 zile de pauza sa nu incepi o noua folie si sa te duci la medic.Sper sa fie doar o alarma falsa, dar totusi sa nu uiti ca pilulele sunt hormoni si trebuie tratate cu seriozitate.
  •  
    • 1022 mesaje
    26 Mai 2007, 23:41
    0 0
    eu am patit la fel, si am fost la medic si mi-a zis ca din cauza reducerii functiei ovarelor de la anticonceptionale, mi-a indicat pauza ca devin ca inexistente.
  •  
    • 13 mesaje
    26 Mai 2007, 23:49
    0 0
    Ms multe fetelor. Alarma falsa din fericire. Probabil stress sau cine stie..la cate surprize ne face organismul asta.
  •  
    26 Mai 2007, 23:50
    0 0
    Nu este nevoie de pauza cat timp iei contraceptive.O sa iti vina menstruatia.Daca nu vine in cele 7 zile incepe folia la timp dar mergi la medic.Eu am patit sa`mi vina peste pastile si nu a fost nimic.Se mai intampla.