Sindromul PM acut!!!

•  
    • 8901 mesaje
    24 Mai 2007, 20:35
    0 0
    Am 2 luni de cand, cu o saptamana de perioada menstruala simt cu imi crapa capul de durere, cum sunt umflata ca un balon cu mult heliu, beau apa ca innecata, ma dor sanii de mai bine i-as taia cu mana mea, plus o indispozitie fizica si psihica crunta.
    Ma intreb: o fi de la faptul ca imbatranesc, sau oi fi bolnava???
    Precizez ca toate simptomele astea nu se faceau simtite la aceeasi intensitate si pe aceeasi perioada de o saptamana!
    Acum, dupa ce mi-au venit...ma simt desumflata si libera!!!
    So??? Indicii???
  •  
    • 5457 mesaje
    24 Mai 2007, 20:51
    0 0
    Adinule, de la un timp am si eu aceleasi simptome. Ma doare capul crunt cam cu o zi inainte sa-mi vina. Dar durere din aia crunta, de nu pot tine nici ochii deschisi. La fel, ma simt umflata de ma intreaba lumea daca o sa-l cheme tot Misu... Am fost la medic si mi-a zis ca-i normal, chiar daca inainte nu aveam, ca organismul este intr-o continua schimbare. So...relax, nu murim Pupici
  •  
    • 8901 mesaje
    24 Mai 2007, 20:53
    0 0
    Pai fata, ori e ca imbatranim, ori tot de la combinat ni se trage!!!
  •  
    • 5457 mesaje
    25 Mai 2007, 08:15
    0 0
    Mie sigur de la combinat mi se trage :wink, ca am biroul chiar la 500m de cocserie... Alo, Dl. Mittal, o prima de PM acut la fata
  •  
    • 54 mesaje
    25 Mai 2007, 12:34
    0 0
    La mine PMSul este groaznic mai ales din cauza irascibilitatii: cam o saptamana sau chiar 10 zile, sunt ingrozitoare, ma enervez din orice. Plus migrenele destul de frecvente in perioada respectiva. Daca mai adaug si durerile de sani si faptul ca sunt umflata ca un tafnoi.... you get the picture Eu refuz sa mai iau anticonceptionale recomandate de unii medici pentru "domolirea" PMS, am luat cam 3 luni, acum 9 ani si au avut efecte dezastruoase.
  •  
    • 271 mesaje
    25 Mai 2007, 12:40
    0 0
    irascibilitatea este si la mine cea mai mare problema, pe langa dureri si toate cele. sunt atat de nervoasa si agitata ca-mi vine sa bat lumea de pe strada. oare chiar nu exista o solutie ?
  •  
    • 54 mesaje
    25 Mai 2007, 12:51
    0 0
    Simena, si eu caut remediu la mine nu merge cu extraverale sau altele de genul asta, pentru ca ma adorm, dar nu ma calmeaza. Am citit ceva la un moment dat intr-o revista. Ia sa caut pe net... Cel mai eficient pana acum a fost sa anunt prietenii, familia si colegii ca sunt la PMS si sa pastreze distanta ceea ce nu inseamna ca nu imi vine sa-l lovesc pe ticalosul care pute a transpiratie si care isi mai si tataie dintii in metrou Ma rog, eu sunt "sensibila" la mitocanii de genul asta si cand nu sunt la PMS, dar atunci e raaaau.