mor de cald!:((
-
0 0buna seara fetelor...
transpir si acuma stand la calc, si e seara, si a si plouat putin.. sunt 28 de grade in casa mea... ventilatorul ma termina de cap, am dureri de cap si ureki de la el, aer conditionat nu am... am pus un prosop umed pe geam... am facut si un dush, m`am racorit pe moment dar chinul a revenit
ziua ... nu mai vorbesc... deci plec la ora 10 de acasa si disper la birou, apoi ma duc la scoala, mor si acolo.. nu ma pot concentra la nimik, ma oboseste caldura de afara, transpir non stop, nu stiu ce sa ma mai fac... beau cred ca peste 3 litri de likide pe zi, de m`am saturat sa merg la baie, de mancat nu pot decat dimineata si seara ca la pranz nu am sanse...
CE MA FAC???
febra nu fac, alergie la soare nu fac, sare am inceput sa nu mai consum... tot degeaba... sunt si mai grasutza si de asta cred ca imi este si mai greu pe canicula asta...
ajutati`ma daca stit vreo alinare pt raul de cald...
o sa merg si la doctor, desi am mai fost si mi`a zis sa nu merg prin soare la orele critice.. pai nici nu merg, evit, dar.... in zadar....
-
hm, pe asta nu am incercat`o, myway, multzumesc
sa va mai spun ca luni am lesinat pe strada? plecasem de acasa de doar 2 ore, mancasem de dimineata, si cum ma duceam eu frumusel spre scoala cu o prietena, dintr`o data am inceput sa ametzesc, sa simt presiune in urechi, sa nu mai vad limpede, sa tremur, si apoi nu mai stiu si... peste vreo 10 minute m`am trezit pe o banca si nu stiam ce e cu mine dar eram toata uda pe spate, pe burta, pe picioare, pe fatzaaa ... ahhhh....
(((
macar sa ma plang cuiva daca tot nu pot face nimik... plus ca imi piere tot cheful, toata energia pt orice, nu ma pot concentra, imi e rau fizic, tremur, nu stiu sa va explic da e tare rau
( -
N-ai vrea sa facem schimb un pic? Mie mi-e frig mai tot timpul, sunt cel mai friguros om pe care l-am cunoscut vreodata. Bine, chiar pe caldurile astea nu mi-e frig, dar n-am suferit niciodata de cald. In schimb iarna, toamna sau chiar si primavara, daca sunt sub 20 de grade, mie mi-e frig. Imi ingheata mainile, picioarele, si nasul uneori. Port n straturi de haine. De fapt, picioarele imi sunt reci chiar si acuma, cand e super cald in camera.
Eu cred ca avem o problema, amandoua
si ca ar trebui sa mergem la doctor. Tu ai fost? -
nu roxy, inca nu am ajuns la doctor.
doamne, da, vreau sa facem skimb, vreaaau!!
uof...
kiar mi`a fost de ajutor faza cu udatul antebratlor, mersi mult de pont myway
in rest, transpir ca de obicei, non`stop... cel mai tare ma supara ca transpir pe fata, is uda si imi curg picaturi asa in gura, pe haine, pe birou/banca/foi/acte... si nu ma pot makia, pt k ma ustura si okii si se strica makiajul de la cald si transpiratie...
eeehh...
voi cu suportati caldura fetelor?
ce bine ca ploua umpic of... -
da, stiu ca am spasmofilie, am mai facut crize in decursul anilor, dar nu f dese, mai mult la suparare, la stres, la oboseala.
am facut calciu si magneziu injectii nu mai stiu daca intravenos/intramuscular... si calciu lactic am luat.. m`am simtit bine, dar m`am ingrasat imediat dupa aceea... si asa ca nu vreau sa iau calciu, prefer sa beau lapte proaspat, iaurturi, branza...
si la doctor deocamdata nu am timp efectiv sa merg, dar poate reusesc totusi sa ajung la o consultatie...
ultima oara medicul de familie mi`a zis ca am lipsa de calciu si ca mi`e asa rau de la caldura si datorita kilogramelor mele multe...
...
va pup si va doresc o saptamana usoara