tiroidita autoimuna

•  
    • 88 mesaje
    23 Mai 2007, 17:19
    0 0
    Buna ,Evelor! As vrea sa ma sfatuiti in legatura cu boala mea...Acum cativa ani mi s-a descoperit aceasta boala(aveam vreo 16 ani) si acuma la 21 de ani am ajuns sa fiu mai plinuta decat eram la 16 ani.Ma enerveaza medicii din Iasi ..ma trateaza cu superficialitate.Vreau si eu un medic care sa coboare la nivelul meu si sa discute cu mine.Va rog sa-mi recomandati un medic endocrinolog bun si care sa stie cu ce se mananca aceasta boala..
  •  
    • 57 mesaje
    23 Mai 2007, 19:37
    0 0
    dna dr mogos sau dn dr bradnisteanu sunt buni in iasi dar sincer endocrinologi sunt mai acri de al mama natura iar daca chiar vrei sa afli mai multe despre boala ta da un serch pe net sunt f multe articole in f multe reviste de specialitate...si faptul ca nu prea ii dau mare importanta e pt ca nu e o afectiune grava in principiu dar tre sa stii de ea sa iti verifici la un an tsh si f t4 pe langa analizele de rutina (pe care oricum ar trebui toti sa le facem o data pe an)in rest atat timp cat hormonii tai sunt la nivele normale ei nu pot sa fie cauza unui surplus de greutate...eu una am aceeasi afectiune si am fost si slaba si mai plinuta depinde mai mult de cat de stresata sunt (la mine cel putin)nu boala in sine e de vina
  •  
    • 57 mesaje
    23 Mai 2007, 19:38
    0 0
    daca vrei pot sa iti povestesc despre ce e vb in boala asta dar sincer cred ca e mai bine sa citesti si sa te documentezi tu...iar daca ai nelamuriri suntem multe pe aici cu problema asta
  •  
    • 366 mesaje
    24 Mai 2007, 09:15
    0 0
    Fetelor,in Cubul Tiroida,santem numeroase,cu postari va asteptam cu problemele voastre.sanatate..si speranta
  •  
    • 88 mesaje
    24 Mai 2007, 15:51
    0 0
    Buna! Ma intereseaza si vreau sa imi spui tot..iti las adresa mea de mess sau de e-mail si vbm acolo mai detaliat..sau daca esti din Iasi putem sa ne intalnim la o cafea sau un ceai asta in caz ca ai timp
  •  
    • 88 mesaje
    24 Mai 2007, 15:52
    0 0
    Da-mi de stire daca vrei sa vbm sau daca vrei sa-ti las e-mai-ulul.
  •  
    • 88 mesaje
    26 Mai 2007, 18:53
    0 0
    Va rog sa-mi raspundeti la mesaj in prinvinta tiroidei,id ul meu blackangel494