transpiratia nocturna
-
27 Oct 2003, 11:280 0vi se ntampla ca inainte cu o zi de venirea ciclului si in timpul ciclului sa transpirati abundent noaptea?
-
27 Oct 2003, 12:01Cu o saptamana inaintea ciclului organismul tau incepe sa acumuleze apa datorita modificarilor hormonale:la venirea menstrei este posibil sa elimini apa in exces;asta este o PROBABAILA cauza dar totusi du-te la un control!
-
27 Oct 2003, 12:05la control ginecologic am fost recent pentru o iritatie. la ce control sa mai merg?
-
29 Oct 2003, 14:31eu simt tot ciclulul lunar de 21 zile, care se imparte in 3 saptamani, in prima saptamana n-am chef de nimic si sunt slabita, in a doua saptamana ma cam doare capul, sunt neatenta si imprastiata, in a treia saptamana imi apare un cos mic, ma dor si mi-i se umfla un pic sanii; apoi am menstra cu mici dureri si indispozitie; trece menstruatia si o iau de la inceput;
a cu o saptamana inainte de menstruatie si eu transpir de ma imput si trebuie sa ma spal si sa ma dau cu antiperspirant la subrat dimineata, pranz si seara; la mine nu e abundent dar miroase rau; iti recomand o canuta de ceai de salvie inainte de culcare in perioada aceea