sex anal

•  
    • 40 mesaje
    26 Oct 2003, 09:03
    0 0
    ati fost nevoite sa faceti sex anal?
    chiar avind niste ani buni de casnicie!
    credeti ca este sanatos?
  •  
    • 89 mesaje
    26 Oct 2003, 11:13
    0 0
    Draga Eva sex-ul anal.oral..sau oricare tip de sex NU ESTI NEVOITA sa-l practici:orice constangere in acest sens poarta numele de hartuire sexual sau viol.Eu practic am incercat bineanteles dupa ce am discutat cu partenerul"detaliile" dar de reusit nu am reusit pt ca ma durea f.tare.Faptul ca esti casatorita sau nu .nu cred ca are prea mare importanta...asta se intampla intre tine si el-punct;casatorita fiind se presupune o altfel de libertate cu tine insati,in pat...mai relaxata-cred(nu sunt psiholog).Oricum astfel de aberatii sexuale (pt ca aici sunt clasate d.p.d.v medical si juritic) le incerci numai dc ai CHEF,iar dc nu ai chef esti la fel de ok ca restul oamenilor-esti libera sa-ti traiesti viata cum consideri.pupici si ai grija de tine!
  •  
    • 104 mesaje
    27 Oct 2003, 12:01
    0 0
    Oare sa faca bine la hemoroizi?!
  •  
    • 346 mesaje
    27 Oct 2003, 15:51
    0 0
    Daca am fost nevoita, asta nu, in orice caz nu. Deci nu pot fi nevoita sa fac ce nu-mi place si ce nu vreau si chiar nu sunt de acord cu sexul anal dar totusi pentru ca sotul meu a fost curios sa vada cum este am incercat sa-l contrazic dar am cedat si am zis hai sa incercam, nu am reusit pentru ca ma durea foarte tare si am renuntat atunci amandoi, suntem satsfacuti si in alte moduri. Eu cred ca chiar nu trebuie sa fim nevoite, mai intai discuta cu el si apoi hotarati ce e de facut, poate tie nu-ti place sau nu vrei sa incerci, nu-i asa. Ai grija de tine!
  •  
    • 40 mesaje
    28 Oct 2003, 17:24
    0 0
    eu nu am spus ca practic sexul anal cu sotul meu am propus doar un subiect,nu as avea de ce sa ma ascund dar chiar nu as face doar de dragul de as satisface animalul din el in clipele acelea.
    adica eu durere si el placere.
    multumesc pt.rspunsuri
  •  
    • 296 mesaje
    29 Oct 2003, 11:05
    0 0
    nu trebuie sa te superi, evele au inteles ca cineva (sotul) te preseaza sa faci sex anal; el e curios si e normal sa vrea sa incercati orice, dar trebuie sa vrei si tu; eu stiu ca prima oara e dureros, dar dupa, cica, e chiar placut, dar ma rog, pentru cine se incumeta; mai trebuie sa stiti ca e periculos, acel loc nu e facut pentru asa ceva, pentru mine e impotriva firii, intelegeti ce vreau sa spun?
    intreaba-l pe el daca ar suporta asa durere, nu neaparat cu un barbat, cu un vibrator, cu gel lubrifiant si cand o sa vada ce inseamna sa-ti intre ceva in dos, o sa-i treaca; ha, ha, ha, eu ma amuz acum;
    va pup
  •  
    • 790 mesaje
    7 Nov 2003, 10:46
    0 0
    atat timp cat incerci pt ca stii ca el isi doreste, va fi dureros si practic...imposibil.
    asa mi s-a intamplat si mie cu primul iubit, o relatie de durata...tot spunea ca e curios si bla, bla. l-am lasat odata sa se apropie de zona aia, dar m-au apucat durerile instantaneu, nici macar nu ma atingea si pe mine ma durea. s-a lasat de "curiozitate". cu mine cel putin.
    mi se zbarlea parul pe mine numai cand auzeam de subiect, si nu intelegeam de ce nu e clar si pe ei ca DOARE, si cum pot ei insista pe asa ceva.
    dar, s-a intamplat o data cu actualul, fara pregatiri, discutii, sedinte, curiozitati si mai stiu eu ce. eu l-am indrumat catre (nu ma intrebati de ce ca habar nu am) si a intrat pur si simplu, fara durere fara nimic. nu pot explica cum de, probabil pt ca eu vroiam. si pt el ca nu a deschis niciodata subiectul: ca e curios, ca vrea, ca sigur sigur nu ma doare...bla, bla. trebuie sa recunosc ca a fost....foarte bine. e o senzatie (la un moment dat) de orgasm continuu, nu stiu cum sa va explic...dar e o senzatie superba...la un moment dat nu eram sigura daca e normal sau nu. fiind peretii uniti practic, aveam senzatia ca e in vagin...

ei, alta data cand m-a mai apucat pe mine, salut. nici un milimetru nu mai intra, si dureri de dureri. nu am reusit a doua oara. nici nu pot spune ca am insistat, cand am simtit durerile alea m-am cam lasat.

am mai incercat de atunci, si am reusit sa trec peste un sentiment de jena mai mult, nu durere (daca ma doare, ma las). e o jena, asa, pe-acolo de obicei iese ceva, nu e chiar placut sa intre. dar nu e o durere propriu zisa. daca trec peste jena asta, si apuca sa intre putin, cat sa se poata misca, fetelor, nu vreau sa va scarbesc, dar e futere. si se uda, frate, nu inteleg cum fizic e posibil, dar se uda exact ca normal (probabil ca chiar din vagin provine aceasta udeala, si se duce acol.
    dar uneori e o jena, cum am spus, alteori e o durere insuportabila. de caz cred ca depinde psihicul meu si gradul de excitatie. daca eu nu am chef, nu suport. daca in schimb sunt teribil de excitata si ma gandesc la asta, merge. e jena aia, senzatia ca intra ceva si tu nu vrei, dar nu e durere.

sper ca nu v-am scarbit cu "grafica" mea, dar am vrut sa va spun ca depinde numai de noi. daca vrei cu adevarat, merge. daca nu vrei, ti-e sila de subiect, nu are nici un rost sa te chinui, ca DOARE al in poienita de tare.

mi se zbarleste si acum parul cand ma gandesc, dar trebuie sa recunosc ca uneori ma apuca vrutul. rar, f rar, dar ma apuca. si nu regret deloc.
    pupici si aveti grija de voi. si nu de ei.
  •  
    • 790 mesaje
    7 Nov 2003, 11:16
    0 0
    eu am scris ca doare "al dracului" de tare, dar mi-au scimbat astia...
  •  
    • 442 mesaje
    10 Nov 2003, 15:00
    0 0
    Fetelor,doamnelor,numiti-ma cum vretzi,dar sa bagi p00la in c*r sau in gura mi se pare de-a dreptul scarbooos!!!tre' sa fie oribil.... pe acolo te c*ci nu te f*ti ce dracu!si gura e pt viorbit....
    cred ca oricarei femei normale la minte nu i-ar placea.... dar,de dragul nenorocitului de barbat accepta.Ei bine eu pe asta le condamn!!!!
    Where is the love...????
  •  
    • 104 mesaje
    10 Nov 2003, 23:25
    0 0
    O, SHET!!!

(by the way: "Oh, shit!")
  •  
    • 790 mesaje
    11 Nov 2003, 09:50
    0 0
    ivona, daca ai acum 17 ani, mai vorbim peste cel putin 5 ani...
    si daca erai asa disperata la un moment dat dupa sex, ca nu mai poti sta fara (la 17 ani!) mi se pare f greu de crezut ca tu nu o sa faci ceva de gen pt un mascul.
    in plus, nu stiu daca ai observat, dar toate evele au spus ca nu trebuie sa faci nimic pt EL. eu nici atat.

fiecare face ce vrea. asta e clar.
    dar mai lasati jos ipocrizia. desi i don't give a fuck...
  •  
    • 354 mesaje
    11 Nov 2003, 11:07
    0 0
    Ivona,esti prea mica sa-ti dai cu parerea despre lucruri de-astea...Trebuia sa punem bulina rosie pentru tine.Si nici nu ai destula experienta.
    Kappa a fost singura care a recunoscut ca a avut o partida de sex anal si o felicit ca avut curajul sa fie asa de deschisa cu noi.Nu ti-a zis nimeni sa faci si tu asta.Daca nu simti ca trebuie,nu o faci si gata!Desi,dupa ce reactie ai avut,scuza-ma,dar cred ca deocamdata nu simti prea multe...
    Mai lasa sa treaca un an,doi si mai vorbim noi...Nu o sa-ti vina sa crezi cite ai facut intre timp,lucruri pe care nu te credeai in stare sa le faci...
    Kappa,super descriere...Eu,recunosc, nu am facut-o pina acum,dar daca o sa cred vreodata ca e cazul,o sa o fac si gata.Daca nu,nu!Nu cred ca trebuie sa ne "programam" asa ceva.
  •  
    • 790 mesaje
    11 Nov 2003, 12:11
    0 0
    gargarito, exactly my point. eu cred ca nici nu merge cu programari.
    hai sa lasam subiectul ca pe unele poate le deranjeaza. asta e. si nu e rau sau bine. fiecare cu ale lui.

dar puteam sa nu scriu mesajul acela. care a fost poate prea grafic. dar m-a mirat sincer ca nimeni nu a spus ca a facut-o. si ca poate fi si bine. si ca poate fi si altceva, fara a fi scarbos. si pe vremea cand eu credeam acest lucru 'de neimaginat', auzeam peste tot ca toata lumea face. dar cine stie, poate am eu cunostinte si 'vizionari' perverse.
    a contat pt mine ca nu am fost impinsa de la spate spre asta, si ca am incercat pt mine. nu-mi pare rau, si, oricat de scarbos vi s-ar parea voua, mie nu-mi pare deloc asa. din contra, a ramas o amintire placuta.
    si va asigur ca am vazut si am citit lucruri cu adevarat scarboase in legatura cu sexul.
  •  
    • 296 mesaje
    11 Nov 2003, 13:05
    0 0
    stii ce, kappa, bravo tie, macar ai vazut ca poate fi si bine, daca vrei; eu cred ca nu vreau, nu acum, cine stie peste catva timp ce-o sa ma apuce; sau poate n-am fost destul de excitata; oricum, ma bucur sa aud ca cineva a facut-o si i-a placut; pupici

a, am avut o prietena care facea sex anal cu partenerul ei, si-i placea; restul era pe post de preludiu, ce zici?
  •  
    • 790 mesaje
    11 Nov 2003, 13:59
    0 0
    andreea, si eu am avut o prietena, mult mai mare ca mine, careia ii placea f mult. pe vremea aceea nu ma atragea subiectul, dar o credeam, mai ales ca ii luceau ochii efectiv cand vorbea despre asta!!!
    probabil ca din cauza ei si a entuziasmului de care deborda efectiv m-a apucat si pe mine curiozitatea mai tarziu...
    si ea facea la fel, tot timpul vroia asa, nu mai vroia aproape deloc normal, ceea ce eu nu inteleg nici acum. recunosc ca a fost extraordinar de bine, dar totusi...nu e bine cred sa abuzezi. de fapt sunt convinsa ca nu e bine sa abuzezi. locul ala e totusi pt altceva...si nici nu-mi "vine" mereu sa fac asa. fff rar. nu stiu de ce, ca si mie mi-a placut. dar e si jena aceea de care vorbeam, care, chiar daca nu e durere, nu prea ma atrage sa o reexperimentez.
    dar stiu ca daca vreau, se poate, fizic vorbind, fara durere. depinde numai de psihicul nostru si de dorinta noastra.

si mai e ceva: unele pot sa nu suporte nici macar acea jena, acea senzatie ca nu vrei sa intre, chiar daca nu e durere.
  •  
    • 442 mesaje
    11 Nov 2003, 18:27
    0 0
    Doamnelor...
    kappa... m-ai dezamagit profund,chiar daca nu te intereseaza.Nu e vb despre sexu anal(yak!!!) ci despre critica ta la ce am postat eu...
    E treaba ta ce faci,si mai ales cum.Dar faptu ca mi-am dat cu presupusu' nu cred ca trebia condamnat...
    La naiba,credeam ca opinia e libera.
    Orice ati spune voi,niciodata nu as putea sa imi schimb parerea.
    Pt persoanele care o fac de dragu' artei si al experientzelor acumulate... cred c e ok.Dar cum ramane cu dragostea?
    Cu respectul fata de tine?sau d c nu,fata de religie.Nu e vb de ipocrizie.Dar daca zicem ca facem sex din dragoste,spre a ne manifesta fizic sentimentele fata de cineva... il lasam sa ne faca asta?Nu vi se pare ca se vulgarizeaza sentimente care ar trebui respectate.Easa frumos sa iubesti,e tot ce re mai bun si mai frumos omu' pe lumea
    asta.... de ce sa il vulgarizam,???

Este doar opinia mea,d c adica sa nu o exprim... daca tot nu ati pus bulina rosie...
    Si eu care credeam ca aici ne respectam intre noi...
    Scuzele de rigoare daca am jignit pe cineva... nu a fost cu intentie.... era doar o parere...
    O SEARA PLACUTA EVELOR...!!!
  •  
    • 790 mesaje
    12 Nov 2003, 10:55
    0 0
    da, exact de asta nu mai puteam eu acum, ca am 'dezamagit profund" o copila care in loc sa invete si sa slabeasca (din motive de sanatate, ca estetica am inteles ca nu te intereseaza) e preocupata ca nu are parte de destul sex. tu nici nu stii ce inseamna 'profund'.
    tu nu ti-ai dat cu presupusul, ai afirmat niste lucruri, dar despre care nu stii nimic. si alte eve si-au dat parerea, dar normal, si nu e nici o problema. fiecare vede lucrurile in felul sau. dar tu ai fost exagerat de vulgara, mult mai vulgara decat ti se pare tie sexul anal si oral.

bineinteles ca este treaba mea. am si spus asta. am postat mesajul pt ca mi se pare aberant ca nimeni nu recunoaste ca se practica de cand hau, si ca poate fi si bine.
    doar un ingust la minte poate afirma despre asta ca e scarbos si gata. poti spune ca ti se pare personal de ...nefacut, dar nu poti generaliza.
    si asta si despre sexul oral, pe care tu l-ai descris atat de scarbos. pai mai fata, tu vorbesti de dragoste, dar spui ca ti-e scarba sa atingi o anumita parte a corpului celui pe care il iubesti. o mare t.ampenie.
    ce-o sa faci cand o sa trebuiasca sa-ti speli copilul la fund dupa ce-si face nevoile? si chilotii tai nu ti-i speli? si crede-ma ca in cazul copilului e vorba de rahat de-a dreptul, iar in cazul sexului anal, cate casete am vazut si cate am auzit, niciodata nu s-a pomenit nimic de gen! si nu cred ca sunt eve majore care nu fac sex oral.
    daca e scarbos sau nu depinde de ce o faci, si cu cine, nu de fapt in sine. daca o faci pe bani, cu tiristii, as zice ca e scarbos, dar barbatului pe care il iubesti...esti mult prea ingusta.

tu intrebi cum ramane cu dragostea. pai tocmai despre dragoste e vorba, ca nu faci anal si oral cu oricine, ce draqu-i asa greu?!
    "sa-i lasam sa NE faca asta" ??????? pe cine, Dumnezeule?!!??? cine sa ne faca ce???? tu ori nu stii sa citesti, (ca s-a scris destul despre asta in mesajele de mai sus), ori esti 'dobitoaca'. iarta-ma ca sunt asa directa, dar nu-mi imaginez alta varianta. una e sa nu-ti doresti pt tine asa ceva, alta e sa deformezi spusele altora si sa nu vezi ce s-a scris.

tu ai tupeu sa vorbesti de religie????!!! pai ar fi trebuit sa astepti pana te mariti ca sa faci sex, draga, nu-i asa? ai un tupeu fantastic.

sa-mi spui mie 'cutu' daca tu nu o sa faci sex oral pana mori. doar daca te calugaresti...nu stii, dar nici nu asculti pe altele care au trecut prin ce treci tu acum, te arunci in afirmatii stupide "eu, niciodata" . sa nu spui niciodata niciodata. nici eu nu-mi imaginam asa ceva la varsta ta, dar nici nu am sarit de fund in sus scuipand si vomitand cand auzeam la altii. spuneam ca eu nu ma vad acum si gata. tu nu stii sa respecti.
  •  
    • 11438 mesaje
    12 Nov 2003, 12:36
    0 0
    D-zeule,kappa...tu chiar ca ai o mare problema...pur si simplu nu accepti alte pareri contrare alor tale.Ce este cu aerul asta de superioritate si persoana care are atat de multa experienta si mai ales dreptate in absolut orice???
    Copila asta doar si-a spus parerea!!!!Ce,tu nu ai generalizat niciodata??? Din cate am observat pe acest forum cam asta faci mai tot timpul...Nu a zis nimeni ca,poate in timp nu va gandi altfel, dar in acest moment spune "niciodata"...pt. ca,efectiv crede acest "niciodata".Principiile se schimba in timp,draguta...in functie de conjuctura si evident si mentalitatea!!!
    Daca e scarbos ce faci si cu cine faci,nu depinde nici de "cu cine faci" si nici de dragoste...depinde de pudism,fetito...
    Vorbesti de vulgaritate...poate ca si descrierea ta cu lux de amanunte a fost la fel de vulgara pt. urechile unor eve inca pudice.
    Daca intr-adevar mai vrei sa faci pe "mama tuturor ranitilor",numara pana la 10 inainte de a deschide gura,ca iar vei declara dupa nu stiu cat timp ca ai exagerat si "mea culpa"!!!...si degeaba iti mai pare rau ca deja i-ai dat cu parul in cap...
  •  
    • 442 mesaje
    12 Nov 2003, 12:57
    0 0
    Se pare ca am fost haios inteleasa...
    Oi fi eu dobitoaca... ce sa-i faci,e nevoie si de dobitoci ca daca ar fi numai destepti pe lumea asta s-aR prabusi pamantul
    Dar haide,kappa,sa lasam 'atacul la persoana' si sa vb cu argumente...
    Eu personal cred ceea ce am scris...si nu am vrut sa jignesc pe nimeni.Nu e vb de puditate,sau de orgoliu,sau de jena...Eu te admir f mult draga doamna si crede-ma ca nu sunt chiar asa incuiata.Dar cred ca oamenii trebuie sa se limiteze la sexul normal.
    Si,da,ar fi o prostie sa nu recunoastem ca de dragul barbatilor 'iubiti' facem anumite concesii in orice domeniu,nu numai sex... Si asta e nedreptatea de care vb mai inainte,'ii lasam sa ne faca asta'.pt ca 'asta' din punctul meu de vedere e o umilinta,acceptata si transformata cu ajutorul autosugestiei in placere...
    Si mai e un punct pe care l-ai atins,si care m-a durut...recunosc.Nu sunt ahtiata dupa sex,ci dupa o relatie.Ca intrebarea principala pe care mi-o puneam,ideea in sine era daca pot barbatii sa fie atrasi de interiorul femeii,sa depaseasca bariera fizicului,in cazul meu... 'mare'
    Pt ca sex,eu pot face oricand,e de ajuns doar sa ma invart putin pe langa un barbat,la intamplare... si am parte.Dar eu de dragoste vorbeam,de sentimente,de ...
    Dar vad ca suntem uneori prea prinse in capcana 'bine-rau'...'nu e bine,nu e frumos sa ies cu o grasa in oras,na,ma vede lumea,prietenii comenteaza...,dar nu e rau sa o f*t'
    Asta e ideea mea.
    Hai te rog frumos... facem pace,k?
    Kisses!
  •  
    • 442 mesaje
    12 Nov 2003, 13:17
    0 0
    Am scris ca am fost p.rost inteleasa dar au transformat astia in haios...
    Al in poienita cenzurare.... se vb despre sex anal...
    Si daca e la "sanAtate",apropos... e sanatos?Cine poate crede ca face bine la hemoroizi....