tratamente homeopatice

•  
    • 146 mesaje
    21 Mai 2007, 18:42
    0 0
    ce imi puteti spune despre tratamntele homeopatice din experienta voastra?functioneaza?este adevarat ca indiferent de caz in prima parte a tratamentului starea de sanatate a pacientului se agraveaza?
  •  
    • 164 mesaje
    21 Mai 2007, 20:10
    0 0
    prietenul meu a urmat un tratament homeopat, sub supravegherea doctorului, si s-a vazut diferenta. s-a simtit mult mai bine dupa tratament decat inainte. la inceput nu s-a simtit mai rau, se simtea la fel ca inainte, la ceva timp au inceput sa se vada rezultatele.tratamentul era pentru atacuri de panica, cu toate simptomele din dotare
  •  
    • 746 mesaje
    21 Mai 2007, 20:53
    0 0
    la fel si eu,mi-am revenit cu ajutorul tratamentelor homeopatice din atacuri de panica,agorafobie,anxietate.
    pt mine chiar a functzionat,m-am renascut.
    poate la inceput,vreo sapt., unele simptome erau un pic mai accentuate,dar apoi a fost din ce in ce mai bine.
    medicul homeopat m-a ajutat enorm,poate a contat si faptul ca m-a avertizat si mi-a zis ca-l pot suna oricand la orice ora din zi sau noapte in caz de vreo urgentza.
    bafta
  •  
    • 1552 mesaje
    21 Mai 2007, 22:33
    0 0
    cat timp ati luat tratament?
  •  
    • 746 mesaje
    22 Mai 2007, 12:30
    0 0
    eu,6 luni.
  •  
    • 1166 mesaje
    22 Mai 2007, 13:54
    0 0
    si eu am facut tratament tot pe 6 luni pt. niste probleme cu fierea si ficatul, calciul si atacuri de panica. la inceput mi-a fost extrem de rau...nici nu mai puteam sta in picioare de la calciu si aveam niste palpitatii de-mi sarea inima din loc. iar noaptea nici nu mai puteam dormi de la atacurile de panica. medicul mi-a spus ca asa e normal, ca in perioada asta boala se accentueaza, se agraveaza pana ajunge la limita apoi da inapoi iar daca in timpul tratamentului simptomele nu se accentueaza inseamna ca tratamentul nu este bun...si trebuie modificat.
  •  
    • 68 mesaje
    22 Mai 2007, 20:33
    0 0
    buna,
    poate sa imi recomande si mie cineva un doctor homeopat de incredere in Cluj?
    va multumesc
  •  
    • 82 mesaje
    22 Mai 2007, 21:00
    0 0
    poate sa imi recomande si mie cineva un medic homeopat in pitesti? eu nu reusesc sa gasesc !!! desi fac reclama citeva clinici (pe internet) ca au un medic homeopat,cind am sunat mi-au spus ca nu au asa ceva....va rog mult de tot daca stie cineva? as vrea sa merg pentru mai multe pb ,dar in special pt atacurile de panica pe care nu le mai suport!!!
  •  
    • 1063 mesaje
    23 Mai 2007, 01:38
    0 0
    da..cei care au spus ca au obtinut rezultate bune sa ne spuna si noua care sutn doctorii:0 de data asta din bucuresti..
  •  
    • 146 mesaje
    23 Mai 2007, 10:51
    0 0
    m-ati cam bagat in ceata...adik orice tratament ai face daca nu te simti mai rau la inceput inseamna ca nu are efect?
  •  
    • 65 mesaje
    23 Mai 2007, 12:21
    0 0
    Eu fac tratamente homeopate de 4 ani.
    La unele probleme a fost o solutie acest tip de tratament, la altele nu.

Ca si idee, tratamentul homeopat urmareste sa faca organismul pacientului sa reactioneze la problema care o are si sa o anihileze. De aceea initial simptomele se agraveaza, si cand organismul "biruieste" problemele, acestea dispar.

Parerea mea, am discutat si cu alti oameni care au facut tratamente homeopate: merita numai daca ai un doctor foarte bun(in Romania tratamentul homeopat e ceva mai nou, si nu la indemana oricui); si e mai potrivit la afectiuni cronice. La o infectie nu recomand nimanui sa ia tratament homeopat. Medicina alopata are totusi calitatile ei.