Cine ma ajuta? Am Cervicita colpita
-
21 Mai 2007, 15:300 0Buna ziua. Ma numesc Ioana, am 29 de ani si sunt din Petrosani.
Am fost la ginecolog si mi-a zis ca am un col urat - mi-a facut analize si m-a diagnosticat cu Cervicita Colpita. Mi-a descoperit si o Vaginoza bacteriana. A zis sa nu ma ingrijorez pentru ca nu sunt grave, mi-a iesit PAP II (asta nu stiu ce este si nici nu am intrebat-
. Mi-a dat tratament si acum urmez tratamentul - problema e ca mi-e frica - nu inteleg bine termenii medicali si inca nu am copii - vroiam sa am cat mai curand - doctorita a zis ca nu e nici o problema sa raman insarcinata dupa tratament. Asa e? A mai avut cineva asa ceva?
Multumesc pentru ajutor! -
21 Mai 2007, 17:10Pai sa vedem
AP este testul Babes-Papanicolau ce arata modificarile mucoasei canceroase ale mucoasei colului uterin. Este de 5 grade,I si II este normal iar IV si V sunt cele grave.Aici nu ai nik.
-Cervicita(inflamatia colului)-colpita(inflamatia portiunii de mucoasa din jurul colului) sunt 2lucruri foarte asemanatoare si sunt date de vaginoza bacteriana ce se trateaza usor daca respecti schema de tratament
Alte intrebari oricand poti sa pui.
Sanatate
-
22 Mai 2007, 21:01Multumesc mult pentru ajutor - m-am mai linistit. Sper sa am vesti bune in curand.