ovule contraceptive
-
0 0cine a incercat ovulele contraceptive "pharmatex"?
cum v-ati simtzit?any problems,riscuri? -
Ma saturasem sa iau pilule.Ma ingrasasem rau si aveam "draci".
Le folosesc de mai bine de 2 ani si nu am avut nici un fel de probl,nu am ramas gravida.Si iubitu meu e un tip grijuliu,adica atunci cand sunt la ovulatie nu se termina inauntru
.Trebuie folosite mereu,si cand nu se termina inauntru(eu asaam primit sfat de la medicu gineco si asa fac)
Citeste cu atentie instructiunile.Nu te sfii sa bagi si al doilea ovul si al treilea,daca aveti vreo noapte pasionala.Un ovul tine cam 3-4 ore.Cand folosesti mai multe ovule pe seara,a doua zi fa spalaturi interne cu galbenele si musetel. -
Buna fetelor. Spuneti-mi si mie ce inseamna aceste ovule cam cat costa si daca au efecte secundare pt ca le-as incerca si eu. Eu am luat desorelle anticonceptionale 3 ani cu pauze si acum ca nu le mai iau imi vine menstruatia la 2 luni fix si ca atare folosesc prezervativ dar e neplacut. aspt raspunsul vostru, mercic
-
salut,vreau imi explice si mie cineva cum sta treaba cu ovulele contraceptive,nu am folosit ca metoda de contaceptie decat prezervativul as dori s incerc si ovulele dar vreau inainte s stiu daca exista riscul de a ramane ...s odata folosite poate ejacula inauntru...please help vreau s stiu pupici!!!
-
eu am niste amintiri foarte neplacute cu ovulele. le-am folosit doar o singura data si le-am aruncat. Numai ce imi pusesem unul si a inceput sa ma usure in asa fel de nu mai aveam chef de nimic. nici nu am trecut bine la treaba ca si pe partenerul meu a inceput sa-l usture destul de tare. am si lasat balta partida, m-am dus si m-am spalat si de atunci am trecut iar pe anticonceptionale.
-
in primul rand.. pentru cine atatia pupici?
iar in al doilea rand, anticonceptionalele se prescriu de medic, in functie de niste caracteristici individuale si analize, nu pe un forum, dupa ce mi-a picat mie bine sau rau. ele au concentratii hormonale diferite, si nu au acelasi efect pentru toata lumea! si chiar daca in prima faza ti se pare totul ok, te poti trezi peste cativa ani cu probleme foarte mari din cauza ca iei asa aiurea...