ovule contraceptive

•  
    • 746 mesaje
    21 Mai 2007, 11:57
    0 0
    cine a incercat ovulele contraceptive "pharmatex"?
    cum v-ati simtzit?any problems,riscuri?
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mai 2007, 12:44
    0 1
    Eu le-am incercat. Nu au efecte adverse.

Le folosesc de f mult timp.
  •  
    • 746 mesaje
    21 Mai 2007, 12:45
    0 0
    intr-adevar protezeaza in proportzie de 90% daca sunt folosite cum trebuie?
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mai 2007, 13:08
    0 0
    Ma saturasem sa iau pilule.Ma ingrasasem rau si aveam "draci".

Le folosesc de mai bine de 2 ani si nu am avut nici un fel de probl,nu am ramas gravida.Si iubitu meu e un tip grijuliu,adica atunci cand sunt la ovulatie nu se termina inauntru .Trebuie folosite mereu,si cand nu se termina inauntru(eu asaam primit sfat de la medicu gineco si asa fac)
    Citeste cu atentie instructiunile.Nu te sfii sa bagi si al doilea ovul si al treilea,daca aveti vreo noapte pasionala.Un ovul tine cam 3-4 ore.Cand folosesti mai multe ovule pe seara,a doua zi fa spalaturi interne cu galbenele si musetel.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Mai 2007, 13:11
    2 0
    La mine singura neplacere este ca "curg".Adica parca ai fi superlubrifiata.Poti lua acest lucru de bun ,sau nu .Dar ce sa fc?!

Sunt bune!Iti zic sigur! Sa le folosesti conform prospectului.
  •  
    • 746 mesaje
    21 Mai 2007, 14:29
    0 0
    merci frumos Tey pt raspunsuri.
  •  
    • 16 mesaje
    21 Mai 2007, 19:43
    0 1
    Buna fetelor. Spuneti-mi si mie ce inseamna aceste ovule cam cat costa si daca au efecte secundare pt ca le-as incerca si eu. Eu am luat desorelle anticonceptionale 3 ani cu pauze si acum ca nu le mai iau imi vine menstruatia la 2 luni fix si ca atare folosesc prezervativ dar e neplacut. aspt raspunsul vostru, mercic
  •  
    • 746 mesaje
    21 Mai 2007, 20:47
    1 0
    eu am dat pe o cutie cu 10 ovule aproape 300 de mii(vechi).
    ce inseamna si ce fac,mergi pur si simplu la o farmacie si cere un prospect.degeaba itzi desenez eu.
    daca-tzi convine ce scrie in prospect,foloseste-le.
    mie una,mi le-a prescris medicul ginecolog din cauza ca nu pot folosi altceva.
  •  
    • 16 mesaje
    21 Mai 2007, 23:08
    0 0
    mercic frumos, asa voi face
  •  
    • 47 mesaje
    21 Mai 2007, 23:18
    0 0
    ok
  •  
    • 746 mesaje
    22 Mai 2007, 12:28
    0 0
    pai cam asa ar reiesi din cele scrise in prospect.
    da' prietenul cum se suporta neclatit de sapun?apa multa,cel mai bine pt amandoi.
  •  
    • 47 mesaje
    22 Mai 2007, 21:20
    0 0
    nu era vb de mine...
  •  
    • 3 mesaje
    4 Mai 2009, 10:20
    0 0
    salut,vreau imi explice si mie cineva cum sta treaba cu ovulele contraceptive,nu am folosit ca metoda de contaceptie decat prezervativul as dori s incerc si ovulele dar vreau inainte s stiu daca exista riscul de a ramane ...s odata folosite poate ejacula inauntru...please help vreau s stiu pupici!!!
  •  
    • 189 mesaje
    4 Mai 2009, 10:59
    0 1
    eu am niste amintiri foarte neplacute cu ovulele. le-am folosit doar o singura data si le-am aruncat. Numai ce imi pusesem unul si a inceput sa ma usure in asa fel de nu mai aveam chef de nimic. nici nu am trecut bine la treaba ca si pe partenerul meu a inceput sa-l usture destul de tare. am si lasat balta partida, m-am dus si m-am spalat si de atunci am trecut iar pe anticonceptionale.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2009, 21:22
    0 0
    ok...nu sunt nici eu sigura de eficacitatea lor.vreau s aflu care sunt cele mai bune anticonceptionale...am auzit k unele t ingrasa iau eu nu vreau asta ...pls vreau un rasp:*:*:*
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2009, 21:24
    0 0
    nu am folosit dar vreau s stiu dak au fost bune adika ma refer nu ai avut experiente neplacute cu ele si cam cat au costat??? pls answer:*:*:*:*
  •  
    • 470 mesaje
    6 Mai 2009, 11:07
    0 1
    in primul rand.. pentru cine atatia pupici?
    iar in al doilea rand, anticonceptionalele se prescriu de medic, in functie de niste caracteristici individuale si analize, nu pe un forum, dupa ce mi-a picat mie bine sau rau. ele au concentratii hormonale diferite, si nu au acelasi efect pentru toata lumea! si chiar daca in prima faza ti se pare totul ok, te poti trezi peste cativa ani cu probleme foarte mari din cauza ca iei asa aiurea...
  •  
    • 1 mesaje
    13 Iul 2009, 13:32
    0 1
    Buna fete, dar daca fac sa zicem de 2 ori intr-un interval de 1 ora trebuie sa bag alt ovul?pe prospect vad ca ovulul te protejeaza cam 4 ore?Deci paa la urma cum este bine?