constipatia

•  
    • 89 mesaje
    23 Oct 2003, 16:01
    1 0
    constipatia favorizeaza ingrasarea,da senzatia de balonare etc...Stie cineva cum sa scap de ea?
  •  
    • 83 mesaje
    23 Oct 2003, 16:26
    1 0
    Nu prea mai poti manca orice.....daca vrei sa eviti medicamentele.In rest, cu ceaiuri si tratam. naturist.
    Eu mananc aproape numai ciorba, dar o fac foarte consistenta(cu de toate), fara paine.
  •  
    • 37 mesaje
    23 Oct 2003, 23:09
    1 0
    Ia dimineata cite o lingurita-doua de miere.Eu asa fac si e OK.Nu-mi lipseste nici iaurtul,desigur.
  •  
    • 303 mesaje
    24 Oct 2003, 00:05
    0 0
    Bea multa apa, cam 2 litri zilnic, si bea dimineata lapte cu cereale, musli.
  •  
    • 72 mesaje
    24 Oct 2003, 08:04
    1 0
    Aceeasi problema am avut si eu.M-am interesat de unde vin cauzele si am scos painea alba din alimentatie. Nici cartofi nu mai mananc.Acasa, imi fac paine din tarate de grau care ma ajuta, efectiv, plus ca e si f hranitoare, de aceea nu ai nevoie sa mananci mult.Eu am mers la medic care nu mi-a dat pastile,care la mine erau ineficiente, ci m-a facut sa-mi schimb modul de alimentatie. Te sfatuesc sa faci la fel.Pa!Ozi super!
  •  
    • 257 mesaje
    24 Oct 2003, 12:00
    0 0
    eu am scapat de constipatie cu seminte de in,sunt foarte eficiente. le iei seara inainte de culcare, pui 2 lingurite de seminte de in intr-un pahar cu iaurt.efectul este garantat.
  •  
    • 206 mesaje
    25 Oct 2003, 06:40
    0 0
    ai nevoie de fibre (fiber) si ma refer la cereale, flax seed, Metamucil http://www.metamucil.com/index.shtml(daca se gaseste in Ro., este o pudra care se bea , are diferite gusturi si este practic fibre) . Mai poti face ceva numit 'curatare de colon' asta te va ajuta sa elimin pe linga tot kk si toxinele din corp plus ca vei slabi destul de mult.
  •  
    • 13 mesaje
    3 Feb 2004, 04:57
    0 0
    Constipatia se trateaza cu ceaiuri sau pastile din crusin.Pastile care contin aceasta planta gasesti la Plantavorel(fa-ti comanda de pe site-ul lor:www.plantavorel.r
  •  
    • 2234 mesaje
    3 Feb 2004, 12:44
    0 0
    TINCTURA DIN FRUCTE DE SOC. A FOST FOLOSITA SI RASFOLOSITA DE EVE. TOATE AU AVUT REZULTATE.
  •  
    • 230 mesaje
    3 Feb 2004, 15:37
    5 0
    un tratament "ciudat" si extrem de simplu dar care la mine da rezultate spectaculoase este: in fiecare zi inghit citiva (2-3) samburi de masline...sunt un adevarat miracol pentru digestie...
  •  
    • 247 mesaje
    5 Feb 2004, 09:14
    0 0
    1. o lingura de ulei de masline sau chiar de floarea soarelui ,dimineata pe stomacul gol.
    2. 1-2 cani/zi de ceai din floare de soc, care-i mai ieftin ca tinctura de fructe de soc.
    3.2-3 mere pe zi din care unul care-l mananci in cursul diminetii.

Poti alterna aceste chestii, dat au efect verificat.
  •  
    • 725 mesaje
    6 Feb 2004, 12:35
    3 0
    Buna fetelor!

Am folosit samburi de masline, 3buc. aseara si A MERS!!!!!!!!
    Excelent! Recomand la toata lumea.
    pupici
  •  
    • 6 mesaje
    11 Feb 2004, 14:00
    0 0
    m-ar interesa si pe mine cum se prepara painea de tarate.
    multumesc mult.
  •  
    • 11 mesaje
    20 Feb 2004, 00:23
    0 0
    Constipatia intervine din cauza mai multor factori favorizanti:1)alimentatie haios alcatiuta,saraca in fibre;alimentele care contin cele mai multe fibre sint:bananele,perele,cartofii fierti sau copti,piinea integrala,musli.Pe linga acestea trebuie sa mai consumi zilnic iaurt sau sana si cel putin 2 litri de apa pe zi.Crusinul creaza dependenta,deci,caca-l vei consuma in nestire,nu va mai exista defecatie fara crusin. 2)sedentarismul este o alta cauza a instalarii constipatiei cronice.In consecinta trebuie sa faci miscare zilnic,sa mergi pe jos,sa urci pe scari si nu cu liftul,sa mergi la sala de 2-3 ori pe saptamina,sa mergi cu bicicleta sau sa inoti,orice e bun pentru un tranzit intestinal bun. 3)Stresul poate deveni o cauza importanta de instalare a constipatiei.Stiti care este stresul cel mai mare cind nu te afli la tine acasa?Faptul ca nu stii cit de curat este W.C.-ul si te abtii pina simti ca-ti crapa burta.Asta este inceputul nefast al oricarei constipatii.Asa ca trebuie sa luptam cu toate "armele" de care dispunem sa combatem aceasta nenorocire.Succes !
  •  
    • 442 mesaje
    20 Feb 2004, 20:18
    0 0
    Ma scuzati, vreau sa va intreb si eu ceva, am zarit o chestie interesanta... curatirea colonului? "slabesti destul de mult"?
    Mersic...