Am mari probleme la un picior!!!
-
18 Mai 2007, 23:280 0De circa 10 ani a inceput sa-mi creasca un os (monturi), deocamdata la un picior. Cred ca este ceva ereditar mama mea avea la ambele picioare. Este un os cam cit un ou de porumbel la baza degetului mare. Mai pe inteles s-a latit piciorul foarte tare, astfel ca nu mai pot incalta aproape nimic. Am inteles ca se poate opera. Stie cineva, sau a fost operat cineva din familie de asa ceva?
-
19 Mai 2007, 08:17Sigur! Am o matusa care ani intregi a trait cu asa problema, si in cele din urma s-a operat! Locuieste in Germania, dar asta nu e o problema, precis si medicii de aici opereaza la fel de bine, daca nu si mai mult! Acum se simte foarte bine fara beleaua aia, in sfarsit poate sa poarte orice pantof isi doreste. Parerea mea e sa mergi cat mai repede la operatie, n-are rost sa amani si sa suferi inutil.
-
19 Mai 2007, 11:58La foisorul de foc din Bucuresti sunt medici ortopezi f buni si te poti opera acolo.Nu este o operatie grea insa daca nu ai grija in timp monturile se pot forma din nou,mai ales daca sunt ereditare.Nu mai sta asa,te chinui mai mult decat daca te operezi..
-
20 Mai 2007, 22:02Va multumesc foarte mult pentru sfaturi, trebuie sa iau o decizie in acest sens cat mai repede. Imi este frica de operatie, eu fiind mai in varsta, cat si pentru faptul ca o sa creasca din nou.
Va multumesc inca odata si va urez multa sanatate.