cauzele lesinului

•  
    • 427 mesaje
    18 Mai 2007, 17:44
    0 0
    are cineva vreo idee despre care ar putea fi cauzele unui lesin? S-a confruntat cineva cu asa ceva? mentionez ca am anemie dar nu foarte severa si ca mancasem, nu eram deshidratata si nu prea vad niciun motiv f clar. am 22 de ani si o greutate normala.
    multumesc anticipat si sanatate la toata lumea
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Mai 2007, 17:58
    0 0
    Si o cadere de calciu te duce la un lesin. Si corelat cu anemia ta...chiar daca ai mancat, duce la lesin. Sanatate si multa grija de tine.
  •  
    • 174 mesaje
    18 Mai 2007, 19:18
    0 0
    sau / si caldura excesiva
    Mie mi se intampla vara, cand e fff cald, si pot sa spun ca sunt o persoana sanatoasa!
  •  
    • 194 mesaje
    18 Mai 2007, 21:20
    0 0
    si eu am probleme cu caldura excesiva si aerul inchis, inghesuiala si daca se mai adauga si emotii...ma iau niste ameteli si mi se intuneca in fat aochilor.la fel mai patesc si in biserica, cu toate ca aleg sa stau mai la racoare tot ma iau caldurile, nu mai aud, nu mai vad si imi vine sa cad si nu am anemie ...
  •  
    • 427 mesaje
    18 Mai 2007, 23:42
    0 0
    multumesc f mult pt raspunsuri. cam asa am patit si eu.am vazut puncte portocalii, pe urma negru si nu am mai auzit nimic, a durat cam 20 de secunde pana m-am asezat si mi-am revenit. eram destul de ingrijorata sa nu fie ceva mai grav dar daca se mai intampla si la alte persoane..
    oricum sepr sa nu se mai intample dat fiind ca acum am inceput sa iau si comprimate de fier care mi-au fost prescrise acum vreo 6 luni dar am luat vreo 2 si pe urma am renuntat
    dupa sperietura asta iau in fiecare zi
    poate sa fie intr-adevar si de la lipsa de aer dat fiind ca s-a intamplat intr-o discoteca. eu nu ma gandisem la aceasta posibilitate pt ca de abia intrasem deci nu am avut timp sa simt lipsa de aer.
    daca mai are cineva alte pareri despre tema asta este bine venit
    multumesc si multa sanatate
  •  
    • 97 mesaje
    19 Mai 2007, 07:09
    0 0
    Bine ca nu ti-ai pierdut cunostiinta, de fapt ala este adevaratul lesin cand nu-ti mai amintesti nimic ce s-a intamplat cu tine. La tine a fost o stare trecatoare la care au contribuit mai multi factori( anemie , oboseala,etc) poti sta linistita.
  •  
    • 164 mesaje
    19 Mai 2007, 09:07
    0 0
    mai bine te-ai duce la doctorul de familie sa-ti spuna ce analize sa faci. iti va da sa faci niste analize simple, dar va sti astfel ce suplimente sa-ti recomande. nici nu te costa mult (le poti face chiar suportate de casa de asigurari) si stai linistita.
  •  
    • 231 mesaje
    19 Mai 2007, 11:42
    0 0
    Dupa ce ai eliminat toate cauzele de mai sus, poti sa iei in calcul si o masea de minte cu probleme...cunosc pe cineva care pica din picioare si nu stia ce are....o masea de minte cariata!!!A descoperit-o un reflexoterapeut pentru ca nu o durea...
  •  
    • 427 mesaje
    21 Mai 2007, 13:38
    0 0
    de fapt mi-am pierdut cunostinta pentru ca e o parte pe care nu mi-o amintesc cum am ajuns pe scaun si asa mai departe iar prietenul meu mi-a spus ca mi-am miscat foarte ciudat capul ca un tremurat dar foarte puternic.
    cat de curand o sa ma duc la medicul meu de familie...problema e ca are cam 70 de ani si o sa imi spuna sigur "deh daca te duci la dicoteca..."
    acum ma simt bine dar mi-e groaza sa nu mi se faca rau pe strada si ma gandesc incontinuu la kestia asta.
    maselele de minte ultima oara cand le-a vazut dentistul erau ok.
    multumesc pt raspunsuri, oricum ma simt un pic mai linistita
  •  
    • 309 mesaje
    22 Mai 2007, 12:23
    0 0
    "acum ma simt bine dar mi-e groaza sa nu mi se faca rau pe strada si ma gandesc incontinuu la kestia asta"Daca nu te duci la medic sa vezi ce ai,o sa ajungi la atacuri de panica in curand.La mine asa au inceput,cu o lipsa de calciu(ceea ce sigur e si la tine),care netratata a dus la atacuri de panica,cu care ma confrunt si acum dupa 14 ani.Asa ca trebuie sa fii constienta ca ai ceva ce se poate corecta cu tratament si nu te mai gandi incontinuu,asta face cel mai rau.
  •  
    • 427 mesaje
    22 Mai 2007, 18:16
    0 0
    lenti, nu stiam ca atacurile de panica pot fi cauzate de lipsa de calciu. multumesc pt sfat si imi pare rau ca suferi de aceasta afectiune.
    cat de curand am sa merg la doctor. pt moment iau comprimatele de fier pe care mi le-a presris medicul de familie dupa ultimele analize (in septembrie anul trecut)la care mi-a aparut o lipsa de fier. in ceea ce priveste calciul kiar daca nu eram sub limita eram la minim asa ca mi-a spus sa iau si niste pastile efervescente cu calciu. recunosc ca am luat vreo 2 zile si pe urma nu am mai luat nici una nici alta din neglijenta si pentru ca m-am gandit ca o sa mananc iaurt, spanac etc si o sa se rezolve. dupa ce mi s-a intamplat kestia asta iau in fiecare zi si fier si calciu si sper sa nu mai am probleme.
    in iulie o sa merg la doctor si probabil o sa ma trimita la analize din nou asa ca o sa va scriu si voua ce aveam.
    multumesc inca o data pentru raspunsuri, au fost f utile