nastere

•  
    • 76 mesaje
    22 Oct 2003, 21:58
    0 0
    cine a nascut de curand, cat se mai da la medic ptr.o nastere normala sau cezariana? Cam cati bani iti trebuie sa ai pentru asta ? Sa stiu si eu sa ma pregatesc.O sa nasc in ianuarie.
  •  
    • 6 mesaje
    22 Oct 2003, 22:59
    0 0
    Eu nu am deocamdata un copil, dar o prietena de a mea a nascut de curand si sa stii ca iau trebuit destui.Pt ca daca ai bani toate obstacolele se dapasesc.In primul rand iti trebiue pt medic, apoi pt asistnte:ca sa-ti faca un calmant,ca sa-ti poti vedea copilul mai des, ca sa-ti schimbe un asternut,etc.fatul meu este sa-ti pregetesti destui, iar daca iti mai raman cu atat mai bine.Nastere usoara.
  •  
    • 346 mesaje
    25 Oct 2003, 13:27
    0 0
    Deci, nici eu nu am nascut cat de curand, am o fetita de 8 ani si deocamdata nu am avut curajul sa-l concep pe al doilea, dar o prietena a nascut de aproximativ jumatate de luna si nu a a putut naste normal, mai intai i "s-a bagat" in bunzunar 500.000 lei medicului dar mergea pe hol fluierand si spunea "dar ce, pot sa-i pun fermoar?!" si dupa ce i-a mai bagat sotul prietenei 2.500.000 lei in buzunar imediat a intervenit, sper sa nu ai ghinionul asta dar e bine sa fii pregatita pentru orice eventualitate. Ca sa te incurajez eu am nascut foarte repede, am avut cred ca cel mai scurt travaliu care a existat vreodata, de vreo jumatate de ora aproximativ dupa care am nascut normal cu o dilatatie maxima o fetita de 3 kg si 50 cm, bine ca si eu la randul meu "am cotizat", de fapt sotul meu, dupa nastere ma miram, vai ce amabile au fost asistentele si infirmierele si sotul meu mi-a zis "mami nu ma intreba cat le-am dat la fiecare in parte", asa ca asta e, si fa miscare multa daca poti si ai voie, mergi mult pe jos, la pas de plimbarica, face bine sa stii, asta s-a intamplat in orasul Galati, de aici sunt eu, in alta parte nu stiu, dar cred ca la fel se procedeaza...Noroc mult si ai grija!