Recomandare psiholog Bucuresti

•  
    • 80 mesaje
    17 Mai 2007, 14:10
    1 0
    Daca stie cineva un medic bun in Bucuresti, va rog spuneti-mi. Daca cineva a fost la sedinte de consiliere, va rog spuneti daca v-a fost de ajutor
    Multumesc
  •  
    • 82 mesaje
    17 Mai 2007, 16:10
    0 0
    eu nu sint din bucuresti si nu-ti pot recomanda un psiholog,dar pot sa-ti spun ca si eu am fost la niste sedinte de consiliere si mi-au fost de ajutor. depinde si pentru ce probleme ceri ajutorul!eu consider ca psihoterapia este destul de utila,mai ales ca in anumite cazuri putine lume intelege prin ceea ce treci...discutiile cu un psiholog te ajuta sa intelegi anumite stari prin care treci,sa capeti mai multa incredere in tine,sa te cunosti mai bine.ar fi bine sa putem discuta cu un psiholog,chiar si pt pb minore,dar din pacate costul unei sedinte de consiliere este destul de scump (era acum 2,3 ani 300-400 mii lei) si nu ne putem permite!(cel putin in cazul meu....).mai poti obtine si trimitere de la medicul de familie dar si aici intervin o gramada de probleme(mirarea cu care te priveste cind soliciti o astfel de
    trimitere...depinde si de medic...)pt ca deja a tras concluzia ca ai pb cu "mansarda"!mult succes...
  •  
    • 7 mesaje
    17 Mai 2007, 17:05
    0 0
    iti pot recomanda clinica Aquamarine in Buc. vei fi indrumata catre un psiholog in urma unei sedinte de evaluare gratuite. e o clinica particulara unde toata lumea se poarta f bine si unde nu te simti deloc "altfel" decat ceilalti
  •  
    • 162 mesaje
    17 Mai 2007, 17:38
    0 0
    Eu iti recomand Equilibrium, eventual psiholog Daniela Ghitulescu, prima sedinta este gratis, asa vezi daca intr-adevar esti multumita de psiholog si poti continua sau nu.
    Cu siguranta ca sunt benefice sedintele cu un psiholog, pentru ca iti poate da niste sfaturi avizate si poate descoperi cauza multor probleme.
  •  
    • 80 mesaje
    17 Mai 2007, 18:26
    0 0
    multumesc pentru raspunsuri
    cauzele problemelor le cunosc... problema este ca nu reusesc sa gasesc singura solutii...
  •  
    • 162 mesaje
    17 Mai 2007, 19:58
    2 0
    Pai da, asta si inseamna sa faci terapie. Sa gasesti singura solutia..doar ca impreuna cu un terapeut se pare ca iti iese cel mai bine. Sincera sa fiu si eu am avut nevoie de ajutor specializat..si daca la inceput mi s-a parut ciudat si nici nu prea aveam incredere... dupa, m-am simtit altfel si am inteles cat de important este sa am incredere in mine, mai ales ca mi-am rezolvat problemele. si ideea ca avem toate resursele necesare pentru a rezolva problema mi s-a confirmat din plin, doar ca nu imi dadeam seama de ele..Nu pot sa intru in detalii pt ca este o problema mult prea personala, dar recomandarea o fac cu incredere.
  •  
    • 1 mesaje
    25 Oct 2011, 12:42
    0 0

buna!

Eu am lucrat foarte bine cu ultima mea terapeuta(www.ancasamachis.ro/).Inaintea ei am mai avut 2 terapeute cu care  nu am dat rezultate(am simtiti ca nu se intampla nimic de la primele sedinte).

Pe mine m-a ajutat foarte mult intr-o perioada dificila si dupa asta am lucrat mult la dezvoltarea mea personala.O persoana deosebita!

mult succes!

•  
    • 35 mesaje
    25 Oct 2011, 14:06
    0 1
    Buna ziua! dorim sa va propunem urmatoarea colaborare : LADYS - firma produse cosmetice ,parfumerie si bijuterii. Vanzare produselor se face prin catalog , gen avon, oriflame.
    Comisionul este de 25% -35 % din comanda dvs si se scade automat din factura, iar ca si coordonator puteti castiga 10 % din vanzarile echipei dvs .
    Comanda se poate plasa in orice zi a lunii si ajunge la dvs in max 4 zile lucratoare prin posta (transport gratuit) sau in max 2 zile lucratoare prin curierat (contracost)
    Comanda se achita la primirea coletului. Comanda minima 10 lei !

Pentru a deveni reprezentant Lady's va puteti crea singura contul urmand linkul http://ladys.ro/create_account.php?affId=SI4w8dTE sau daca nu functioneaza linkul intrati pe www.ladys.ro ==> vreau sa devin client Lady's (in partea de sus a paginii, dreptunghi roz) ,utilizand codul SI4w8dTE (exact cum apare aici , puteti da copy - paste) .pentru prietenul care v -a recomandat.
    DACA DORITI SA INCERCATI SA PROMOVATI ACESTE PRODUSE ,PUTETI PRIMI UN CATALOG GRATUIT COMANDANDU -L DIRECT DE PE CONTUL DVS DE PE SITE UL LADY'S . (va creati cont conform instructiunilor de mai sus sau imi transmiteti mie datele dvs pt a va face cont).NU VAOBLIGA LA NIMIC FAPTUL CA VA FACETI CONT PE SITE UL LADY'S (indicat mai sus) SI COMANDATI SI PRIMITI UN CATALOG GRATUIT !

IMPORTANT UPA CREAREA CONTULUI, VETI PRIMI UN MAIL AUTOMAT DE ACTIVAREA A CONTULUI PE ADRESA DVS DE MAIL FOLOSITA LA INREGISTRARE (verificati si spam,bulk, daca nu e mailul in inbox),APOI VA PUTETI LOGA PENTRU A COMANDA CATALOGUL GRATUIT.

Dupa crearea contului dvs de reprezentant veti putea plasa o prima comanda : Fie de 1 catalog care ajunge la dvs gratuit in cutia postala in cca 7-10zile.( comandati din contul dvs din sectiunea cataloage http://ladys.ro/index.php?cPath=127 )

Fie plasati o comanda de 100 ron ( la pret reprezentant) si primiti si set testere parfumuri gratuit in colet.

Puteti vizualiza catalogul nostru aici http://catalog.web.ladys.ro/.
  •  
    • 1 mesaje
    6 Iun 2012, 16:00
    2 0
    theea_aris said:Daca stie cineva un medic bun in Bucuresti, va rog spuneti-mi. Daca cineva a fost la sedinte de consiliere, va rog spuneti daca v-a fost de ajutor
    Multumesc

Sincer eu eram cam sceptic in ceea ce priveste psihologii, dar dupa ce m-am confruntat cu o problema destul de grava de 3 ani de zile, cand am ajuns in cabinetul unui psiholog in cel mai dificil moment, mi-a parut rau doar ca nu am facut asta cu mult timp in urma. Pe mine psihoterapia m-a ajutat sa depasesc cel mai greu moment din viata mea si sa ma regasesc. Nu imi imaginam ca numai prin a sta de vorba cu o persoana cu experienta, fara nici un fel de medicatie voi reusi sa rezolv in 10 sedinte ce nu am rezolvat in atatia ani de chin. Nu stiu ce sa iti spun despre ceilalti, dar eu am facut progrese uimitoare si chiar si cunostintele imi spuneau ca sunt de nerecunoscut, in sensul bun al cuvantului, cu cineva de la Terra Pi. Poti intra pe site-ul lor www.terrapi.ro si sigur vei gasi ajutorul pe care il cauti. Iti doresc succes si putere nemargnita!