liposuctie, a incercat cineva?
-
1 1fetelor, nu mai pot. si ma gandeam la varianta extrema - sa dau kg joc cu forta. dar nu stiu cat e de ok, cat de scumpa, cat de eficienta si mai ales, cat de rapida e refacerea de dupa. macar burtica....
-
daca sunteti grase, cu BMi 30-35 interesati-va de operatie gastric by pass si e rezolvata treaba pt tot restul vietii, citeam pe undeva

Acest mesaj a fost editat de către emadd: -
Buna
Nu am incercat dar ma bate un gand si pe mine sa fac o liposuctie..am ramas cu 10 kg dupa nastere...si am fost la Mirela Radu de la Medlife..ea este chirurg estetician si as vrea sa incerc aceast procedura..am inteles ca implica anestezie totala...Nu stiu insa ce se intampla dupa..ca daca se pune la loc.....
-
buna, dragelor! Eu am incercat liposuctia si sunt nemaipomenit de incantata de rezultat! Poate e si datorita medicului, cred ca ati auzit de pe la tv de doctorul estetician Calin Dobos. Eu stiu ca le facuse implant mamar Ginei Pistol, Danei Savuica, m-am interesat pe site de el, l-am cautat, mi-am facut o programare si acum sunt cea mai fericita femeie! Chiar face minuni doctorul asta,acum ma simt excelent in pielea mea...si cu o investitie minima! Recomand tuturor!
-
hey, buna! Si eu as fi interesata sa-mi fac o liposuctie, dar nu stiu inca la ce medic sa merg. am auzit de Calin Dobos ca opereaza foarte bine si ma gandesc foarte serios sa apelez la el, e foarte misto si ca om.am citit pe alte forumuri numai pareri bune, am intrat si pe site-ul lui www.drdoboscalin.ro si am dat peste tot felul de articole interesante! Ce sa zic, cum fac rost de bani, voi apela cu incredere la aceasta interventie estetica, am mare incredere ca ma va ajuta sa-mi recapat increderea in mine! puuup