ten gras
-
0 0cine poate sa-mi dea si mie un sfat in legatura cu tenul gras.dimineata ma trezesc cu fata foarte "unsuroasa" in zona T!nu am mai folosit nici creme,decit un gel de la avon cu care ma spal dimineata si seara.ce produse folositi special pt tenul gras? multumesc mult...
-
Eu am un ten mixt, dar inainte sa fiu mai atenta cum il ingrijesc, foloseam creme pt ten gras... Crema antisebum de la Elmiplant e buna, la fel si cea cu cimbrisor salbatic. Chiar daca iti cureti bine tenul, tot trebuie sa folosesti o crema, insa intr-un strat foarte subtire. Si fii atenta la curatare, in nici un caz nu folosi apa calda, ci doar calduta. Caci cu cat ai tendinta sa cureti mai mult, cu atat stimulezi glandele sebacee sa produca mai mult sebum. Pt zona ochilor foloseste o crema speciala pt conturul ochilor.
-
ca si crema de fatza nu stiu ce sa ti recomand ca nici eu nu am gasit crema potrivita pentru tenul meu mixt-gras
insa ca si gel de curatare am gasit unul bun care nu usuca fatza si parca nici nu se mai ingrasa asa repede
este vorba despre Phytomer Oligopur care costa in jur de 600 de mii,cam scump dar te tine destul de mult, si pe care il gasesti la magazinul unirea la B&B sau la alte magazine care au produe din aceasta gama -
Fetelor va citesc si nu pot sa tac.sincer atatea produse "cu reclama"sant si o gramada de bani dati pe reclame...,si eu am facut-o in mai mica masura,dar m-am trezit.DECI,ce mi-a fost folositor si bun,tot tem gras,mixt am-crema de la Elmiplant/desi pt.ten gras nu este chiar favorabila cremele/lotiune tonica cu suc de castraveti Elmiplant,e f.bun,dar in primul rand gelul de fata nu cu 600 ci cu 99!Gel Nettoyant Visage-Dr.Soleil,curata in profunzime putin usuca dar se poate corela cu o lotiune tonica.Elmiplant-gel antiacneic,degreseaza usor,si lasa pielea catifelata la fel si tonicul.sant prod.naturale,si preturi rezonabile
-
la mine nu a fost vorba de nici o reclama pur si simplu am scris ce mi-a folosit mie; nu poti totusi sa compari produsul elmiplant mentionat de tine cu cel de la phytomer, daca te pricepi cat de cat la ingrediente ai sa-ti dai seama la ce ma refer in sensul ca acesta nu contine sodium laureth sulfat si nici parabeni ceea ce pentru mine conteaza; singurul lucru care nu mi place la acest gel de curatare este mirosul usor masculin al sau
-
multumesc mult pt sfaturi!cred ca am sa incerc produsele din gama gerovital!sint si mai convenabile la pret si cred ca sint si bune.... sper sa scap de fata unsuroasa cu care ma trezesc dimineata!dar in privinta tratamentelor,masti de fata etc..ce folositi? este oare necesar sa merg la dermatolog pt a regla secretia de sebum...