nu stiu ce sa mai cred
-
11 Mai 2007, 21:020 0Va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatie delicata pentru mine si as dori daca puteti sa ma lamuriti putin pana voi ajunge la un consult. S-a intamplat ca am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu stabil nu saptamana asta, ci cea care a trecut miercuri parca. Ne-am protejat, prezervativul nu s-a spart, dar totusi mentruatia mi-a intarzia cu aproximativ vreo 4 zile. Am observat de asemenea ca zilele trecute , acum mai putin, aveam nevoie la baie foarte des, mergeam si faceam foarte putin si mi s-a intamplat chiar la sfarsit sa apara cateva picaturi de culoare rosiatica ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar acest lucru nu s-a intamplat. Am uitat sa va zic ca atunci cand mergeam la baie ma durea burta ,dar doar atunci. Ce sfat imi puteti da? Credeti ca poate fi vorba de o sarcina? Sau e posibil sa fi intarziat din cauza unei posibile raceli ?
-
11 Mai 2007, 21:18Din descriere pare o raceala. Dar ar trebui sa faci o vizita la ginecolog. Mai bine pentru sanatatea ta.
-
11 Mai 2007, 21:24posibil o cistita,dar si o infectie ginecologica.
deci, vizita la ginecolog. -
11 Mai 2007, 22:33Un test de sarcina???Cred ca a trecut o saptamana de cand trebuia sa-ti vina, deci poti vedea clar cu un test de sarcina....daca-i negativ,o fi vreo dereglare hormonala!!!
-
11 Mai 2007, 22:47multumesc de raspunsuri..am facut un test de sarcina in seara asta si a iesit k nu sunt insarcinata..