raceala la rinichi..dureri deranjante
-
11 Mai 2007, 17:390 0d cateva zile am dureri in jona rinichiului drept..la inceput nu le-am dat atentie crezand k sunt trecatoare..apoi s-au intensifikt..bine nu sunt insuportabile ci doar sâcâitoare..nu urinez mai des si nici nu am dureri la urinat..nu stiu c ar fi..adik banuiesc k e vorba d o raceala cauzata d "spatele gol",statul jos p ciment si frig..intrebarea mea e dak stiti vreun tratament naturist eficient
-
11 Mai 2007, 20:08Eu te-as sfatui sa faci o analiza de urina pentru a elimina posibilitatea unei infectii.Eu am patit asa ceva, timp de o saptamana am avut dureri de rinichi si apoi m-am trezit cu temperatura de 40, stare de rau generala.Am facut analiza de urina si aveam infectie cu Escherichia Coli.Multa sanatate!
-
11 Mai 2007, 20:14Analiza urina,o ecografie (posibil piatra,nisip) iar ca raspuns la intrebare RENALEX il gasesti in farmacie dar si la plafar.
-
12 Mai 2007, 11:46draga mea, probabil e vorba de o raceala. am avut si eu astfel de pb anul trecut si am luat de la farmacie neoxazol si urinex. eu aveam nisip la rinichi si am mai baut si ceaiuri diuretice! intr_o saptamina am scapat de dureri si nici nu am mai avut probleme cu rinichii. iti poti face un eco daca durerile persista sau analize! sanatate multa...
-
12 Mai 2007, 17:53eu de la asa ceva am facut asa o infectie urinara ca am zacut in pat o saptaman si cu toate ca luam calmante si tratament de durere nu ma puteam intoarce singura de pe o parte pe alta. nu te juca cu sanatatea ta!