Cum ne ferim de medicii incompetenti?

•  
    • 1 mesaje
    11 Mai 2007, 17:13
    0 0
    In Romania nu ai cum.Oficial toti medicii sunt buni nici unul nu greseste si nimeni nu intenteaza procese de malpraxis.Singura solutie este ca cei patiti ( cum este cazul meu) sa impartaseasca experientele avute cu medicii incompetenti.Viitoare mamici alegeti cu grija medicul care sa va conduca sarcina la fel si spitalul. Romania are cel mai mare numar de decese in randul nou nascutilor iar de vina sunt....mamele. Medicii obstreticieni au doar cabinete propirii luxoase, lucreaza la cate 2-3 clinici private si la cate un spital de stat gresesc repeta greselile si toata lumea tace.
    Din propria experienta va impartasesc ca este o proasta alegere medicul TUTUNARU sau/si PELTECU. Riscati atat viata voastra cat si a copilului vostru iar acest lucru evita sa vi-l spuna alte cadre medicale. Incompetenta lor a facut mai multe victime printre care ma numar si eu. Am pierdut copilul in urma infectiei contactate in spitalul Elias ( microbul este inca prezent si a facut recent o noua victima) dar si a incompetentei de a conduce o sarcina cu riscuri a celor doi medici. Pentru ca nu mai pot avea copii in urma complicatiilor vreau sa salvez cat mai multe vieti spunand tuturor femeilor gravide sa ii ocoleasca pe acesti medici si spitalele lor. Daca mai cunosteti si alti medici cu aceleasi rezultate astept sa ma contactati. cristinarazor@yahoo.com.
  •  
    • 528 mesaje
    11 Mai 2007, 17:23
    0 0
    draga cristina, imi pare foarte rau sa aud ce ti s-a intamplat. totodata te admir pentru ca incerci sa salvezi alte vieti. dar nu se poate, cum sa nu-l dai in judecata?! pai nimeni nu ia nici o masura asa, iar numarul femeilor care vor citi acest post pe net e totusi mic... singura solutie pe care o vad eu este sa-l dai in judecata si sa piarda dreptul la libera practica. e incredibil cate poti pati in tara asta, suntem mai rau ca in codru
  •  
    • 231 mesaje
    11 Mai 2007, 22:30
    0 0
    Explica-ne mai pe larg cazul tau, daca nu-ti cerem prea mult si daca poti vorbi deocamdata despre asta, sa intelegem ce anume a condus la un asemenea rezultat catastrofal.....!!!Sa-ti dea Dumnezeu multa putere, sa treci peste aceasta incercare grea!!!