Mi-e somn mereu
-
0 0De ce mi-e somn mereu? Nu sunt insarcinata, dorm cate 8 ore pe noapte, dar in timpul zilei tot asa mai dormi.
Sa fie din cauza vremii? Sau am vreo boala? -
doar un set complet de analize iti poate da un raspuns.....pentru ca oboseala este un simptom care poate aparea in mai multe afectiuni (anemie, viermi intestinali, dereglari ale tiroidei, sinuzita, .. etc.)... sau pur si simplu este o astenie de primavara sau ai nevoie de un concediu
(fara stres) -
poate sa fie vorba si de depresie (care te determina sa fugi de realitate, refugiindu-te in somn).
daca somnolenta apare de obicei dupa ce mananci, mai e posibil sa fie vorba de un nivel de vitalitate scazut. (resursele vitale se focalizeaza asupra procesului de digestie, iar pentru restul activitatilor nu mai ramane mare lucru pana ce nu se incheie digestia) -
Si mie de vreo sapt mi-e somn in timpul zilei cu toate ca dorm cam 10 ore....cred ca e de la vreme, pt ca analizele au iesit bune, dar am hipotiroidie insa la mine pana acum nu prea a dat semne din astea cu somnolenta, mai mult se manifesta cu insomnii si oricum sunt sub tratament, iar TSH-ul acum e in limite normale, urmeaza sa mai merg la medic....daca vezi ca starea ta de somnolenta persista e bine sa mergi la un medic. Dar eu cred ca e de la vreme, incearca sa iesi mai mult in aer
-
daca nu este o cauza medicala-vezi anemie, parazitoze intestinale, dereglari endocrine, poate fi vorba de o depresie sau de un conflict cu tine insuti mai sever.poate ca ai ceva de facut si nu stii cum sau ce sa alegi/faci in directia repspectiva, si asta iti aduce o rezistenta in atingerea acestui scop, manifestata de la o oboseala nejustificata, cu somnolenta masiva, pana la un blovaj .
numai tu stii mai bine.fa insa un set de analize! -
draga mea si eu am avut aceasi problema pe care o ai tu! imi era somn mereu dar in plus eu aveam si dureri de cap foarte puternice .Am consultat un neurolog si i-am spus toate simtomele pe care le am...toate acestea vin din iteriorul tau esti stresata ,agitata probabil si de aceea vrei sa dormi mult! mergi si tu la un medic...iti va da un tratement si nu veai mai avea aceasta problema