menopauza chirurgicala
-
10 Mai 2007, 09:150 0Buna, sunt un boboc al grupului!
Vreau sa discutam despre o stare ingrata a femeii, in special pentru cele care nu au virsta obisnuita pt menopauza.Am avut 3 interventii chirurgicale pe abdomen, soldate in final cu histerectomia totala. As fi zis ca s-au terminat problemele, dar nici pomeneala.
Corpul a inceput sa mi se modifice-din zvelta si longilina, am inceput sa seman cu o pernita pufoasa, avind senzatia ca pur si simplu acumulez lichide. Tesuturile si-au pierdut fermitatea, si nu sunt deloc multumita de aspectul meu.
Mentionez ca am 37 de ani si urmez un tratament cu Oestrogel.
Va multumesc -
10 Mai 2007, 11:42Chiar acum ma uit la o emisiune la B1tv despre menopauza.Trebuie sa vezi neaparat un endocrinolog.
-
11 Mai 2007, 07:57S-a extirpat tot ce se putea extirpa-am fost la Endocrinologie si urmez tratament cu hormoni sub forma de gel.
Dar cum sa ajung sa arat din nou ca inainte?asta e intrebarea... -
11 Mai 2007, 14:51Meme, aceeasi problema o am si eu. Indiferent cat am incercat sa slabesc, nu reusesc. Cu 1 an inaintea interventiei chirurgicale am reusit sa slabesc 9 kg, aveam la 36 de ani 53kg, ceea ce mi se pare rezonabil. Acum, la 3 ani de la interventie am 67kg si sunt extrem de nemultumita de aspectul fizic, mai ales ca nici o dieta nu da rezultat. Sunt constienta ca nu se poate slabi peste noapte, dar in 5 saptamani sa pierzi 1kg....este deprimant si frustrant.