Cine ma poate ajuta?
-
9 Mai 2007, 19:170 0Buna fetelor. Ma numesc Gina si sunt din Sibiu. Am 29 de ani si de 3 luni incerc sa raman insarcinata dar nu am reusit inca - de fiecare data cand imi vine ciclul fac crize - daca am probleme, daca nu pot avea copii ... Am tot amanat sa-mi fac programare la ginecolog dar, de data aceasta cand mi-a venit ciclul am avut niste cheaguri foarte mari si m-am speriat rau asa ca mi-am facut programare la ginecolog pentru saptamana viitoare - la doamna doctor Mutuliga Greti de la Polisano - o cunoaste cineva?
Multumesc mult pentru ajutor. -
9 Mai 2007, 21:57buna...eu zic ca cel mai important lucru este sa stai calma si sa nu te stesezi ptr. ca stresul nu ajuta la a ramane insarcinata.Du-te cu sotul intr-o vacanta si relaxeaza-te. se va intampla cand te stepti mai putin.
-
10 Mai 2007, 01:33am auzit lucruri bune despre doamna doctor Mutuliga Greti. desi eu nu am fost al ea.O prietena de a mea care a nascut a fost al ea si a fost tare multumita.
Sper sa fi si tu.Succes -
10 Mai 2007, 15:56Atat tu cat si sotul tau aveti nevoie de niste teste, sa determinati daca sunteti ambii sanatosi si fara probleme majore la nivel "MACRO". Daca totul e Ok, atunci sa luati in considerare nivelul urmator, "MICRO", adica celular... numai atunci va fi cazul de stress... dar la varsta ta... nu e cazul! Numai daca exista deja probleme la primul nivel... e greu de urmarit urmatorul, MICRO...
Deci...urmeaza testele indicate de medicul ginecolog si pana mergi la programare, documenteaza-te pe internet ce fel de teste sunt recomandate si daca cumva medicul ginecolog omite sa-ti indice vreun test, insista sa le faci pe cele despre care ai citit. Atat tu cat si sotul trebuie sa consultati un medic... problema poate fi la una sau chiar ambele "parti"...
Bafta! -
10 Mai 2007, 17:09Peste tot se zice ca trebuie sa iti faci probleme daca nu ramai insarcinata dupa un an de incercari.
-
16 Mai 2007, 16:04Multumesc mult pentru sfat. Am fost la ginecolog si mi-a facut niste analize - astept rezultatele.