dureri articulatii

•  
    • 91 mesaje
    9 Mai 2007, 17:13
    0 0
    Cateodata am niste dureri de articulatii destul de puternice...care nu imi trec decat daca folosesc BenGay sau alt unguent de genul. Cand durerile sunt puternice (la picioare) aproape ca nici nu pot merge cu piciorul respectiv. Precizez ca am 20 de ani..am aceste dureri de vreo 3 ani. Am facut analize sa vad daca am reumatism...dar n-am. La inceput mi se spunea ca ma doare din cauza ca imi cresc oasele...dar la aceasta varsta nu cred ca imi mai cresc. Aveti vreo idee de la ce ar putea fi?
  •  
    • 46 mesaje
    9 Mai 2007, 17:59
    0 0
    Ai cercetat cu medicul de familie care ar fi diagnosticul?
    Expunerea la frig conduce la reumatism si va fi depistat la o varsta mai inaintata... am inteles ca esti fff. tanara. Deci fereste-te de frig si incearca Boicil Forte - e un unguent si se gaseste in farmacii, fara prescriptie. Masajele usoare locale frecvente ajuta de asemenea.
    Daca nimic nu ajuta, incearca teste ale concentratiei de calciu in oase... si care e structura ligamentelor cu raze X.
  •  
    • 533 mesaje
    9 Mai 2007, 18:42
    0 0
    Ma gindesc sa nu fie un reumatism "mic" care coace in tine.Si la mine a inceput cu dureri de glezne ,au urmat genunchii...si tot asa pina mi-a luat aproape toate incheieturile.La inceput cind am facut analize ASLO-ul era putin peste 200,dar medicul mi-a zis nu-i problema!esti in crstere si peste un an cind ma dureau rau deja era la 350,urmatorul an 462....si uite asa ca acum am anual 4 moldamin de facut pt.a trece mai usor peste schimbarile atmosferice.Eventual sa-ti faci analizele mai des si sa observi evolutia ASLO-ului.
  •  
    • 2576 mesaje
    9 Mai 2007, 19:55
    0 0
    Ar mai putea fi ceva. Exact dureri de crestere, oasele au crescut dar ligamentele nu s-au extins corespunzator.
    Stiu pe cineva care are aceasta problema si merge la gimnastica medicala, si nu este mult mai tanara decat tine. Ai cumva si articulatii f flexibile?
  •  
    • 91 mesaje
    9 Mai 2007, 21:15
    0 0
    Multumesc ptr toate raspunsurile.
    Nu cred ca am articulatii flexibile. Am sa vb cu medicul meu de familie, sper sa nu creada ca ma "alint" si ca n-am ce face..parintii mei nu par f ingrijorati de chestia asta. Bine macar ca nu se intampla f des...ci doar cand se schimba vremea..cand ploua..azi m-a durut o mana destul de tare (si a picurat putin).