Viermisori
-
0 0Este cineva medic pe aici sau se pricepe, a mai trecut prin asta?
M-au gasit cu viermisori la stomac si cica dc nu-i tratezi ataca ficatul (ti-l papa) si intestinele etc.
Am luat niste pastilute ceva cu F..... nu stiu acum exact, cate 4 odata si fac pauza o saptamana apoi iau iar 4. Cica se poate luat din orice,mancare,apa, de la altcineva....
Cine ma poate ajuta cu un sfat ceva. -
Cu tenie, nu are cum sa se trezeasca, pt. ca nu cred ca are asa ceva...ci mai degraba lamblia, dupa cum i-a "descris"
... eu ii "cunosc" cam de jum de an
. E greu sa scapi de ei, mai ales ca medicamentele pt asa ceva sunt f daunatoare ficatului si nu e bine sa faci prea multe serii de tratament. Cel mai bine e ca paralel cu medicamentele, sa faci si tratament naturist (sa il respecti cu strictete). Ti-au mai dat si fetele cateva idei pe aici, eu am sa-ti spun ce am luat eu: Helmiflores (picaturi de la plafar)+ tinctura de propolis + ulei de dovleac (care e f gretos
)si am incercat sa evit sa consum carne si dulciuri, pe parcursul tratamentului. (imi venea sa mananc si cu ochii o ciocolata
) ...sunt recomandate fructele ... dar nu cele prea dulci (aici clar ca am murit)
sper sa te fi ajutat cat de cat, cu cateva idei. Sanatate!