medic de familie
-
7 Mai 2007, 19:440 0Va rog sa imi recomandati un medic bun in sectorul 2, unde sa ma pot inscrie ca sa imi dea trimiteri pt. diverse analize (nu am medic de familie sau daca am avut vreodata, i s-a pierdut urma pentru ca nu am avut nevoie). Un medic de care sa fiti voi foarte multumite.
Multumesc. -
8 Mai 2007, 17:29Daca ai rabdare sa stai la coada, ti-o recomand pe dr. Alina Ulmeanu la Endocenter (e chiar in zona care o vrei tu - Maior Coravu). E medic bun, e foarte draguta, dar e al naibii de aglomerata, eu stau si o ora pe langa programare uneori.
-
8 Apr 2012, 03:46
anatea said:Daca ai rabdare sa stai la coada, ti-o recomand pe dr. Alina Ulmeanu la Endocenter (e chiar in zona care o vrei tu - Maior Coravu). E medic bun, e foarte draguta, dar e al naibii de aglomerata, eu stau si o ora pe langa programare uneori.
Tot la Endocenter este si doctorita Georgescu, mult mai priceputa, mai amabila si mai expeditiva. Dr. Ulmeanu e aglomerata fiindca se organizeaza prost, sau poate intentionat isi aglomereaza pacientii sa dea impresia ca e cautata. Daca nu ar raspunde la telefoane consultatiile ar merge mult mai repede, ca mare lucru tot nu-ti spune -
13 Nov 2012, 22:49
O sta Ulmeanca doar o zi sau doua la consultatii, dar intotdeauna pleaca cu sacosele pline de se cocoshaza carindu-le.
-
13 Nov 2012, 22:56
Doctorita Georgescu e mai delicata, vorbeste frumos cu toata lumea. Ulmeanca e mai din popor, cand o apuca pandaliile urla la pacienti, dar meritul ei e ca se potoleste.
Pacat ca nu se pricepe la medicina, ca altfel e o zdrahoanca buna sa care, sa impinga, nu se scirboseaza sa analizeze flegmele pacientilor, sa-i miroase, dar fara nici un folos ca nu stie ce sa le dea.