vaginita micotica !!!

•  
    • 194 mesaje
    7 Mai 2007, 13:47
    0 0
    salutare ! tocmai am fost diagnosticata cu vaginita micotica.ce este de fapt, candida? mi s-a prescris ketoconazol si gynofort.citind prospectele am observat ca sunt pt candida
  •  
    • 194 mesaje
    8 Mai 2007, 09:16
    0 0
    chiar nu stie nimeni ?
  •  
    • 27 mesaje
    8 Mai 2007, 16:22
    0 0
    Medicamentele intr-adevar sunt pentru candida. Nu inteleg de ce nu ti-a explicat ginecologul clar.

Termenul de "vaginita" reprezinta o stare a vaginului - inflamat, fara a se face referire la o cauza anume. Cel mai adesea vaginita este cauzata de schimbari in echilibrul florei vaginale.

Iar "micoza" se refera la infectia provocata de ciupercute,in cazul tau candida.
    Multa sanatate!
  •  
    • 133 mesaje
    9 Mai 2007, 16:11
    0 0
    Buna
    Stiu eu un tratament f eficient pe care nu il cunosc multi
    Am avut si eu candida si m-am tratat cu Lomexin si Micomax ( este o pastiluta si un ovul pe care le iei seara , pe amandoua '' odata'' fara sa te speli si sa ai contact vreo 2-3 zile dupa si nici in seara aceea , a doua zi te poti spala , ca sa nu intelegi gresit cum m-am exprimat )
    Te mai poti spala cu bicarbonat de sodiu( pui apa si bicarbonat intr-un lighean si stai acolo cam 10 min )
    Tratamentul este f eficient
    Am mai recomandat acest tratament si la fel ca si la mine a avut rezultate
    Te pup si sanatate!
  •  
    • 737 mesaje
    9 Mai 2007, 17:50
    0 0
    ti-ai facut analiza de secretie? trebuie sa ai un rezultat ceva, nu se poate sa iti fi dat reteta asa dupa ochi
  •  
    • 194 mesaje
    10 Mai 2007, 18:56
    0 0
    ba da, mi-a dat dupa ochi
    dar am facut si analize la secretie si s-a adeverit.mi-a iesit candida si bacterii