stresul imi afecteaza inima; ce sa fac?

•  
    • 1131 mesaje
    5 Mai 2007, 16:52
    0 0
    Agitatia si treaba multa de la serviciu din ultima vreme m-a dezechilibrat emotional. Sunt foarte agitata mai tot timpul, chiar si cand sunt acasa ma gandesc cum am sa fac a doua zi ca sa fac fata sarcinilor, noaptea uneori visez ca fac calcule in continuare, ca sunt la birou.

Cel mai grav e insa ca simt ca inima mea nu va mai face fata mult timp. In zilele mai grele am dureri in partea stanga a toracelui. Am inceout sa beau cate 1-2 ceaiuri de paducel ca m-a ajutat si altadata, dar cred ca acum voi avea nevoie de ceva mai mult.

Puteti sa ma sfatuiti, ceva natural, ce m-ar ajuta?

Sa nu imi spuneti sa ii spun sefului ca am mult de lucru, pentru ca am facut-o deja de nenumarate ori si s-a ajuns de fiecare data la certuri grozave si in rest nimic. Mi-e teama pentru inima mea. Bunica a murit anul aceasta din cauza cardiopatiei, mama se pare ca si ea are probleme. Sunt inca in faza de prevenire si ar fi bine, stiu, sa ii dau atentie. Ma ajutati?
  •  
    • 4487 mesaje
    5 Mai 2007, 17:24
    0 0
    Gabici, nu poti sa-ti cauti un loc de munca mai putin stresant? Daca raspunsul este nu....atunci ia totul mai usor. NU te mai stresa pentru tot. Ia totul cu incetul.
    In privinta tratamentului....este bun magne B6, ca te mai calmeaza, eu luam ceva mai tare, ca sa fiu mai nesimtita, sa spunem asa, luam Lexotanil. Ajunsesem tot din cauza stresului sa iau pastile de calmare a nervilor si sa pot lucra mai usor.
    Dar cu inima nu te joci. Ar trebui totusi sa faci o vizita la cardiolog si sa-ti dea un tratament adecvat. Nu cred ca un tratament naturist te-ar pune pe picioare. Iar cu seful respectiv....eu i-as spune cateva de dulce....Chiar crede ca daca tu vei muncii si mai mult, se va alege cu ceva si mai mult???? Nu cred. Dar tu...iti nenorocesti sanatatea si eu nu cred ca munca asta merita.
    Parerea mea....du-te la cardiolog. Mai ales ca mai ai cazuri in familie. Nu este de joaca. Te rog, du-te la cardiolog. Multa, multa sanatate.
  •  
    • 1131 mesaje
    5 Mai 2007, 17:54
    0 0
    Multumesc pentru sfat. STIU ca va trebui sa merg la medic. Nu mai pot sa aman la nesfarsit doar ca in general sunt adepta tratamentelor naturiste.

Dar e important sa stiu si care e situatia reala cu inima.

si daca tot veni vorba de cardiolog: imi poate recomanda cineva un cardiolog bun in Cluj? Nu sunt din Cluj dar la noi in oras NU gasesti unul bun. Dupa ani de tratamente, ni s-a spus ca bunica a primit medicamente prea slabe pentru cazul ei!
  •  
    • 533 mesaje
    5 Mai 2007, 18:35
    0 0
    http://www.apifitoterapie.ro/
  •  
    • 4487 mesaje
    6 Mai 2007, 11:00
    0 0
    Gabici, eu sunt din Bucuresti si stiu aici un cardiolog bun, in Cluj...din pacate nu stiu pe nimeni.
    Si nu este rau ca esti adepta tratamentului naturist, dar nu intotdeauna se potriveste un tratament naturist cu cel clasic. Din nefericire si unul si altul pot da rezultate si negative.
    Eu iti doresc multa, multa sanatate si sa auzim de bine. pupici.
  •  
    • 30 mesaje
    6 Mai 2007, 11:38
    0 0
    cecs...ma poti ajuta cu datele de contact ale medicului cardiolog? as avea mare nevoie de el.multumesc mult.
  •  
    • 4487 mesaje
    6 Mai 2007, 18:00
    0 0
    eva200 sa-ti iei o trimitere catre spitalul militar, Carol Davila, la dr. Chiriac la Cardiologie. Mai era un dr., dar ala a iesit la pensie. sper sa-ti fie de folos. Multa sanatate.
  •  
    • 295 mesaje
    6 Mai 2007, 21:06
    0 0
    gabici, ia tablete de "eurovita antistres".
  •  
    • 765 mesaje
    6 Mai 2007, 22:34
    0 0
    Gabici, eu ti-as spune sa iei un antioxidant care contine si SOD. Sunt produse naturiste care te pot ajuta foarte mult.
    Si ti-as spune de TMAZ sau ceaiul cu ganoderma.
  •  
    • 1131 mesaje
    7 Mai 2007, 16:34
    0 0
    myway, poti sa imi dai cateva detalii? Nu am inteles mare lucru din acele prescurtari. Azi mi-am luat in final niste tablete antistres pe baza de passiflora, dart inca nu am avut nevoie din fericire. Am baut insa ceaiul de paducel constiincios.

Vamultumesc tuturor pentru sfaturi si va intreb din nou, poate stie cineva :un cardiolog bun in Cluj? Am auzit ca la Institutul Inimii din Cluj sunt medici foarte buni.
  •  
    • 19 mesaje
    11 Mai 2007, 14:53
    0 0
    Buna, nu am citit decit azi mesajul tau, sper sa nu fie tarziu. Eu merg la dr. Mazilu Amadeo din Cluj, tel. 595517, din cite stiu eu lucreaza la Institutul Inimii, dar numarul acesta este la cabinetul sau particular, pe str. Baritiu (numarul exact nu l stiu). Sanatate si linite !
  •  
    • 1052 mesaje
    11 Mai 2007, 15:44
    0 0
    gabici, durerile din partea stanga ar putea sugera si o lipsa de calciu. fa-ti niste analize. eu am spasmofilie normocalcica, si aveam dureri in partea stanga, dar de cand am facut o cura serioasa cu calciu si Magne B6, nu mai am probleme.
  •  
    • 765 mesaje
    13 Mai 2007, 23:09
    0 0
    Gabici, banuiesc ca ai cautat pe net si ai gasit ca SOD = superoxid dismutaza - o enzima care este prezenta la copii si care, odata cu inaintarea in varsta, se reduce pana la disparitie. Aceasta SOD este suplinita prin produse care contin acesta enzima.
    Produse care actioneaza prin SOD am gasit TMAZ = zeolit tratat turbomecanic si ceaiul cu ganoderma (o ciuperca chinezeasca).
    Cred ca mai sunt si alte produse. Poate ca alte eve s-ar putea sa ne dea informatii.