Sarcina sau nu?HELP

•  
    • 89 mesaje
    13 Oct 2003, 22:23
    0 0
    mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni.iau anticonceptionale Novinette.luna trecuta am uitat sa iau prima pastila(si a existat contact sexual)dar am continuat sa iau folia respectiva,mi-a venit ciclul normal,exact cand trebuia.Am inceput o noua folie dar la a noua pastila am sangerari.Pana acum nu mi s-a mai intamplat.Nu m-am ingrasat,pofta de mancare e la fel,nu am tensiune in sani,nu imi este rau dimineata sau in alta ora din zi.Va rog ..ce parere aveti?Poate fi sarcina?Vi s-a intamplat
  •  
    • 5 mesaje
    14 Oct 2003, 12:17
    0 0
    Cel mai usor sa afli daca esti sau nu insarcinata este sa faci un test de sarcina.( detecteaza sarcina de la cateva zile)
    In rest, din cate stiu eu majoritatea anticonceptionalelor au efecte secundare, posibil asta sa fie cauza sangerarii.
  •  
    • 354 mesaje
    14 Oct 2003, 12:28
    0 0
    Nu cred ca e vorba de o sarcina,ci mai degraba de un efect secundar al anticonceptionalelor.Poate nu sint bune pentru tine.Ia-ti un test de sarcina,linisteste-te si mergi la medic sa-ti prescrie altceva.
  •  
    • 50 mesaje
    17 Oct 2003, 12:16
    0 0
    Am luat si eu timp de trei luni novinette si in tot acest timp trebuia sa folosesc absorbante zilnice pt ca aveam mici sangerari.Inaine luasem marvelon cu care nu am avut nici-o problema, dar medicul mi-a zis ca celelalte (novinette) aveau o dozare mai mica de hormoni.Am o prietena care a patit la fel cu novinette, asa ca eu una nu l-as recomanda, chiar daca este de ultima generatie.
  •  
    • 6 mesaje
    19 Oct 2003, 10:50
    0 0
    Si eu sunt casatorita de un an de zile si i urma unei probleme medicul ginecolog mi-a recomandat ca medicament timp de trei luni de zile Marvelon si apoi daca doresc sa le folosesc ca metoda contraceptiva nu am de cat.Am urmat sfatul mediului si tin sa spun ca m-am simtit foarte bine de la aceste medicamente.Sfatul meu ar fi sa incerci sa-ti schimbi anteconceptionalele si sa urmazi acest medicament.Nu m-am ingrasat, nu mi-au crescut pofta de mancare sau sa am alte problme de la acest anteconceptional.Iar despre sarcina nu cred ca este vorba.Daca era asa ceva aveai cu totul alte simptome.