ma dor sanii...:(

•  
    • 698 mesaje
    5 Mai 2007, 07:51
    0 0
    cam asa sta streaba...se umfla, is tari si ma dor...parca ar avea gelatina.
    iau anticonceptoinale jeanine; pe prospect scrie ca e posibila o crestere a sanilor. bine- bine...dar prima data cand ma luat nici o schimbare, acum e a doua oara cand mi se intampla in decurs de 3 luni...prima data am crezut ca e de la lipsei activitatii sexuale...dar acum ce mai e? si ma dor numai dedesubt si in laterale nu si deasupra...asa-s faini ei si tari dar intrebarea e daca e ok?
  •  
    • 303 mesaje
    5 Mai 2007, 08:33
    0 0
    in mod normal durerile de sani sunt provocate de nivelul estrogenului.
    eu am facut un tratament pt ovare polichistice cu diane 35 acum vreo 3,5 ani. doctorita mea de atucnci nu a fost in stare sa si dea seama desi era foarte evident ca aveam un dezechilibru hormonal incipient care interzice pilulele cu estrogen. drept urmare nu numai ca m-am ingrasat ci mai rau am facut noduli la sani din cauza pilulelor cu care inca mai am de furca.

in mod normal nu ar trebui sa ai nimic de la pilule, dimpotriva ar trebui sa scapi de dureri de sani, sa-ti diminueze durerile menstuale etc. dar ast se intampla numai la persoanele perfect sanatoase dpdv hormonal, altfel apar chestiile astea neplacute.

sfatul meu este sa faci niste analize hormonale ca sa vezi daca esti ok si e posibil sa continui cu pilula.
  •  
    • 698 mesaje
    5 Mai 2007, 08:36
    0 0
    pilulele acesteau mi-au reglat ciclul, nu mai am dureri, nici cosuri nu mai am...super fain ce pot zice, dar eu ma gandeam daca e doar o crestere de sani sau as putea sa ma ingrijorez...daca cresc chiar sunt bucuroasa
  •  
    • 33 mesaje
    5 Mai 2007, 12:12
    0 0
    Si eu iau Jeanine si eu am aceeasi problema.Ma dor sanii,sfarcurile dar nu sunt tari.Hmmm...m ai facut sa ma ingrijorez si eu.
  •  
    • 698 mesaje
    6 Mai 2007, 15:19
    0 0
    nu am ingrijorez, doar ma intreb...oare o fi de la crestere ca in prospect scrie ca mai cres...