pentru mine e deja prea mult

•  
    • 2 mesaje
    4 Mai 2007, 10:52
    0 0
    va citesc de f mult timp postarile si de aceea sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru. Problemele mele cu siguranta nu sunt mai mari ca ale multora dintre voi, dar eu nu le mai fac fata si de aceea ma gandeam ca poate voi ma veti ajuta cu un sfat, o vb buna.
    Dar sa nu va mai plictisesc si sa va spun prin ce trec.Acum 6luni am descoperit la sanul dr.un nodul, m.am dus la medic si in urma ecografiei mi s.a pus diagnosticul de fibroadnemon(cancer benign), asa am inteles ca ii se mai spune. Si ca sa fie tacamul complet acum 2zile am pierdut o sarcina.
    Dr. mea spunea ca poate fi cauza si nodulul de la san,eu nu stiu ce sa mai cred.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Mai 2007, 12:37
    0 0
    Sa crezi medicul , asta sa faci! Si ce este mai important sa rezolvi problema nodului. Este un cancer "bun", tratabil, vindecabil.Nu mai sta si iti plangi de mila. Toti avem probleme tu, insa, bucura-te ca este solutie pentru problema ta. Cu credinta in Dumnezeu si in evolutia medicinei fa-ti programare si mergi la medic. Fiecare zi conteaza !
    Te imbratisez si iti doresc credinta, putere si sanatate multa!
  •  
    • 366 mesaje
    6 Mai 2007, 08:50
    0 0
    imi pare rau Delia,din pacate in viata de multe ori avem neplacute mai mult decat bune.incearca sa fii mai optimista,stiu dupa pierderea unui sufletel nu este usor,dar tocmai sa nu se intample inca o data,pune punct pe acest cancer bun,deci nu e periculos e tratabil.este primul lucru sa ti-l rezolvi,apoi nu vei mai avea probleme la sarcina.iti doresc sanatate si un bebe-macar-dulce