iritatii pe fata
-
4 Mai 2007, 08:390 0Buna fetele,
Acum 2 luni mi-a aparut o iritatie de marimea unei monede pe obrazul stang. Mi-a trecut dupa o luna de zile, in aceasta perioada incercand tot felul de creme....se ameliorase cu crema de galbenele aplicata seara. Apoi mi-a trecut dupa cateva zile petrecute in aer liber, la munte. 2 saptamani nu am avut nimic insa acum iar mi-a aparut aceasta iritatie pe o zona mai extinsa: pe ambii obraji. Imi puteti spune, va rog, ce sa mai folosesc pana ajung la medic? Merci -
4 Mai 2007, 09:38O iritatie ca niste punctisoare rosii, care se "unesc" cand se fac mai mari
-
4 Mai 2007, 11:12Bebelusul meu are pe obrajori de la salivatie continua, ca tre sa-i dea dintii probabil...Si de la soare probabil...Ii dau cu solutie numita Calamine, care e ca un lapte prafos...E rapida solutia, nu ustura, calmeaza iritatia si mancarimea...
-
4 Mai 2007, 16:11Foarte buna este si apa termala pt iritatii.Sora mea s-a iritat pe fata de la o crema si i-a zis cosmeticiana sa foloseasca apa termala,dupa ce a foslosito si-a revenit.