ma poate ajuta cineva?
-
2 Mai 2007, 22:151 1Mama mea este diabetica si mai este diagnosticata si cu colon iritabil.Nu stim din ce cauza este umflata in burta(de 4 luni).Am fost la mai multi medici,a facut colonoscopie,ecografie abdominala si s-a observat ca are aerocolie.A tinut regim,a luat tratamentul dar degeaba.Cel mai rau o deranjeaza niste arsuri ,care de la atata durere ,numai stie nici unde sunt.Simte ca o arde toata pielea.Am auzit ca ar fi de la diabet dar nu stim ce sa mai credem.V-as ruga din tot sufletul cine a avut astfel de simptome si are timp sa-mi spuna si mie cum a scapat de ele.Va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi randurile de mai sus si celor care imi vor raspunde
-
3 Mai 2007, 23:00Vyo,arsurile nu pot fi de la diabet,daca sunt in regiunea abdomenului tot de la colonul iritabil probabil, dar fara sa se sperie ar fi bine sa faca niste investigatii mai complexe....un RMN ,de ex.Daca nu poate localiza durerea e foarte greu de stabilit diagnosticul.Si mama are diabet de 10 ani, dar nu stiu sa aiba astfel de simptome, poate se remediaza ceva cu un tratament naturist,reflexoterapie,homeopat, orice i-ar aduce o stare de bine, insa tot trebuie gasita cauza!!!Sanatate multa!!!