Mici umflaturi dupa ureche

•  
    • 159 mesaje
    1 Mai 2007, 22:11
    0 0
    Din cand in cand, imi apar niste mici umflaturi dupa ureche. Ma gandeam ca sunt cosuri, am incercat sa le storc, dar nu se storc.

A mai patit cineva asa?

Mentionez ca port ochelari, dar aceste umflaturi apar in partea de jos, unde nu ajung ochelarii.
  •  
    • 1 mesaje
    2 Mai 2007, 02:51
    0 0
    Porti cercei? e posibil sa fie o infectie de la cercei in cazul in care ti s-a facut o rana la ureche. Eu am avut ceva in genul asta si am fost la medic....mi-a dat antibiotice si mi-a spus sa nu mai port cercei o vreme. Intr-adevar, m-am lovit la ureche si aveam rana in jurul cercelului. cu toate astea e bine sa consulti medicul....poate fi si din alte cauze...Numai Bine!
  •  
    • 220 mesaje
    2 Mai 2007, 12:24
    1 1
    Eu am patit...Tot asa am crezut ca sunt cosuri...Cred ca e o inflamatie a cartilagiului (daca exista asa ceva) sau a tesutului de deasupra cartilagiului...Nu ma pricep la medicina...Si doare rau, asa-i? Lasa-le, nu mai pune mana pe ele...Sapala-te cu apa si sapun...E infectie de la gaura urechii unde pui cerceii...Poate fi de la cercei...Trec, uita de ele...mie imi apar uneori chiar pe cartilagiul urechii in spate, unde se leaga urechea de cap...Brrr, nasoale...
  •  
    • 159 mesaje
    2 Mai 2007, 16:43
    0 0
    Exact! Unde se lipeste urechea de cap imi apar si mie.