nu ma simt bine :(

•  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 16:44
    0 0
    Buna,acum 2 saptamani va scriam ca am niste scurgeri de sange si s-au intamplat in timpul actului sexual.Aceste scurgeri s-au oprit,mi-a venit menstruatia(cu 3 zile mai devreme) si a durat cam 5 zile,timp in care a curs mult sange,acuma am iar niste scurgeri,unele galbui,altele mai inchise,altele rosiatice...
    de la ce?ce am?
  •  
    • 297 mesaje
    1 Mai 2007, 17:02
    0 0
    Buna as dori sa stiu si eu ce nume are topicul tau de acum doua saptamani ca si mie mi-sa intamplat asta?
  •  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 17:08
    0 0
    yoyomi topicul se numeste "scurgeri"
    am facut cateva spalaturi cu ceai de galbene si sincer a fost mai bine,acuma nu mai am galbene si sincer ma intreb de la ce sunt aceste scurgeri,de ce tot apar?
  •  
    • 19 mesaje
    1 Mai 2007, 18:49
    0 0
    S-ar putea sa fie de la o rana pe col.
    Mai bine dati fuga la medic si faceti-va un control ginecologic si un test papanicolau.
    Va doresc multa sanatate!!!!
  •  
    • 247 mesaje
    1 Mai 2007, 19:03
    0 0
    Asa e, ai putea avea o rana pe colul uterin, fara a te speria, du-te la medic.
    In ceea ce priveste scurgerile, poate sa fie si o infectie.
    Inca o data insist, mergi la medic!
  •  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 19:30
    0 0
    Stiu ca ar trebui sa merg la doctor,de aceea am si intrebat de un ginecolog bun in iasi,dar totodata imi este si frica si nu am nici banii necesari ca sa platesc consultatia
  •  
    • 247 mesaje
    1 Mai 2007, 19:34
    0 0
    Esti studenta, eleva?
    Sunt cabinete speciale pt elevi si studenti!
    Du-te la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la un ginecolog, la o policlinica, daca ai trimitere nu platesti consultatia.
  •  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 19:45
    0 0
    sunt studenta,faza e ca nu vreau sa merg la medicul de familie,ca apoi afla tot cartierul,asa e pe aici lumea ,vb mult
  •  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 20:48
    0 0
    imi mai este frica de ceva,la noi medicii iti pun un diagnostic uneori cam repede,dar trebuie facute un set complet de analize.rar intalnesti medici care sa te inteleaga,si sa iti ofere un tratament exact.
  •  
    • 247 mesaje
    1 Mai 2007, 20:56
    0 0
    Asa este, dar nu te poti neglija, trebuie sa mergi la medic,macar la cel de familie.
    El este obligat sa pastreze secretul profesional!
    Sanatate multa!
  •  
    • 104 mesaje
    1 Mai 2007, 21:22
    0 0
    in mod normal asa e,ar trebui sa nu zica nimic la nimeni.
    voi mai incerca niste spalaturi cu ceai de galbenele
    pana acuma nu am avut astfel de probleme si nu stiu de ce au aparut asa deodata,de la ce anume.
  •  
    • 19 mesaje
    1 Mai 2007, 22:03
    0 0
    Da,spalaturile cu ceai sunt foarte bune si nu fac nici un rau.Incearca pe langa ceaiul de galbenele sa mai adaugi si pelin+musetel(dar nu la plic).
  •  
    • 220 mesaje
    1 Mai 2007, 22:25
    0 0
    Buna.
    Medicul de familie daca vrei il poti schimba f usor inscriindu-te la altul. Nu e normal sa-ti dezvaluie problemele, nici moral si nici legal.
    Daca te duci cu trimitere de la medicul de familie poti face analizele in spital gratuit.
    Cat despre cabinet in Iasi, poti merge sa te interesezi la cabinetul SECS, care are si planning si consultatii si lucreaza cu medici din Spit. Cuza Voda.
    Multa sanatate. Nu neglija pb astea pentru ca pot degenera in altele mai mari.
    Imi pare rau ca nu iti pot recomanda o doctora in Iasi pentru ca si eu sunt in cautari.
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Mai 2007, 00:40
    0 0
    Mergi la un cabinet de planning,mi e greu sa cred ca medicii vorbesc despre pacientele lor.Merg atatea femei acolo nu?Daca ai o rana pe col se trateaza insa nu trebuie amanata tratarea.Iar ceaiul de galbenele inseamna o mica parte dintr un tratament.Eu spre examplu fac un tratament pentru candidoza si doctorul mi a recomandat sa ma spal cu ceai de galbenele sau pelin o singura data inainte a incepe sa iau pastilele si sa folosesc ovulele..Deci nu te va vindeca in nici un caz..
  •  
    • 1784 mesaje
    2 Mai 2007, 14:30
    0 0
    Buna! Eu sunt din Iasi si merg la o doctorita super care nu se grabeste sa puna diagnostice inainte sa faca analizele necesare. Adresa mea de mail este arodoet22@yahoo.com daca doresti mai multe detalii chiar si un sprijin financiar.
    Sanatate!!!
  •  
    • 104 mesaje
    2 Mai 2007, 15:56
    0 0
    teatea ti-am lasat un mesaj privat.
    Da,mai exista medici care discuta problemele pacientilor cu oricine,chiar cu urmatorul pacient,asta e
  •  
    • 1784 mesaje
    2 Mai 2007, 17:57
    0 0
    Iubire incearca din nou, acum am verificat si nu am primit nimic.Incearca si pe yahoomail poate merge mai bine.
  •  
    • 104 mesaje
    2 Mai 2007, 18:24
    0 0
    ti-am scris pe mail,sper sa primesti
  •  
    • 1784 mesaje
    2 Mai 2007, 22:02
    0 0
    Iubire am primit pe yahoo,ti-am raspuns, vb maine pe mess daca ai timp.
  •  
    • 465 mesaje
    3 Mai 2007, 18:01
    0 0
    Eu zic sa te duci direct la Policlinica studenteasca, fara sa treci pe la medicul de fam. Eu asa am facut la Cluj si a fost Ok.