nu ma simt bine :(
-
0 0Buna,acum 2 saptamani va scriam ca am niste scurgeri de sange si s-au intamplat in timpul actului sexual.Aceste scurgeri s-au oprit,mi-a venit menstruatia(cu 3 zile mai devreme) si a durat cam 5 zile,timp in care a curs mult sange,acuma am iar niste scurgeri,unele galbui,altele mai inchise,altele rosiatice...
de la ce?ce am?
-
Buna.
Medicul de familie daca vrei il poti schimba f usor inscriindu-te la altul. Nu e normal sa-ti dezvaluie problemele, nici moral si nici legal.
Daca te duci cu trimitere de la medicul de familie poti face analizele in spital gratuit.
Cat despre cabinet in Iasi, poti merge sa te interesezi la cabinetul SECS, care are si planning si consultatii si lucreaza cu medici din Spit. Cuza Voda.
Multa sanatate. Nu neglija pb astea pentru ca pot degenera in altele mai mari.
Imi pare rau ca nu iti pot recomanda o doctora in Iasi pentru ca si eu sunt in cautari. -
Mergi la un cabinet de planning,mi e greu sa cred ca medicii vorbesc despre pacientele lor.Merg atatea femei acolo nu?Daca ai o rana pe col se trateaza insa nu trebuie amanata tratarea.Iar ceaiul de galbenele inseamna o mica parte dintr un tratament.Eu spre examplu fac un tratament pentru candidoza si doctorul mi a recomandat sa ma spal cu ceai de galbenele sau pelin o singura data inainte a incepe sa iau pastilele si sa folosesc ovulele..Deci nu te va vindeca in nici un caz..