Tromboflebita
-
0 0Logodnicul meu a facut tromboflebita profunda in urma unui simplu tratament in spital pt. pneumonie si acum cautam pe cineva care sa poata opera sigur si curat.Cunoasteti medici de incredere si cam cat ar putea costa operatia? Va multumesc mult.
-
Buna! Acelasi tratament cu repaus la pat si anticoagulante a facut si el, insa de atunci piciorul e vizibil ingrosat si persista dureri la nivelul muschilor insuportabile mai ales cand se schimba vremea si pentru asta trebuie faca si multa,multa miscare.As vrea sa il ajut cum pot eu mai bine si mi se rupe inima cand il vad ca sufera din cauza unei greseli a medicilor.De aia apelez la voi, daca ma puteti ajuta cu sfaturi, cu numele sau adresele unor medici buni.Multumesc pentru raspuns,apropo
-
La picioare nu stiu sa iti spun...Stiu pe cineva care avea hemoroizi urati si i s-a recomandat inainte de operatia de golire a sangelui adunat in vene sa faca zilnic 3 bai locale cu apa cu sare (saramura), apoi sa aplice o punga cu gheata pe locul acela (sau o punga cu fasole congelata, ceva din congelator), si apoi sa se unga cu Ultraproct (foarte puternic este unguentul)...recomandarea a facut-o un chirurg din strainatate specializat in troboflebite...Si chiar din a 2-a zi s-a crapat putin pielea din dreptul unei vene care era la maximum intinsa si durea insuportabil si a iesit sangele ala care era in plus...Apoi s-a inchis rana rapid...
Nu stiu daca se aplica si in alte zone aceast tratament...
Multa sanatate!!
PS: Nu a mai fost nevoie de nici o interventie chirurgicala ever...