Otzetul
-
29 Apr 2007, 15:040 0Eu cu fata mea de vreo luna mancam foarte multa salata si facem asta cam in fiecare primavara si vara pana se termina salata verde. Noua ne place sa mancam cu foarte mult otzet, dupa cum spune si ea parca "n-are nici un gust fara". Intrebarea mea este cat de sanatos e otzetul si daca ar putea afecta in vreun mod negativ. Precizez ca mancam salata cel putzin o data, daca nu de doua ori pe zi. Mersi
-
29 Apr 2007, 17:34Incearca sa introduci otetul de mere si miere de la plafar.E foarte bun.
-
30 Apr 2007, 20:03din punct de vedere ayurvedic, gustul acru in exces poate sa produca fragilizarea vaselor capilare, stare de epuizare, probleme ale pielii (de la eczeme pana la riduri), rarirea si albinea prematura a parului, irascibilitate.
e valabil atat pentru otet, cat si pentru fructele si legumele acre (cu exceptia lamaii, care devine alcalina in stomac).
si mie imi placeau foarte mult salatele acre-acre (spre disperarea sotului
). dar am descoperit ca pot face un dressing foarte gustos: o cantitate foarte mica de otet de mere si cateva linguri de iaurt. nici nu mai e nevoie de ulei, parerea mea
-
4 Mai 2007, 13:18multzam` de raspunsuri . salata cu iaurt ? Mi se pare cam ciudata combinatzia