candida la unghie

•  
    • 49 mesaje
    28 Apr 2007, 14:46
    0 0
    Hello evelor..Prietena mea se confrunta cu o micoza grava la o unghie, a incercat in nenumarate randuri sa o trateze dar fara nici un rezultat.Dispare pt o perioada, apoi apare din nou. A fost la un dr.dermatolog si i s-a dat Diflucan. Fara rezultat...In schimb, acum e ingrozita pt ca i-a mai aparut si la o alta unghie si-i este frica ca se extinde.Ati avut sau ati auzit cum se poate trata aceasta candida de la unghie?! Va multumesc.
  •  
    • 306 mesaje
    28 Apr 2007, 16:23
    0 0
    cum arata o unghie cu canddida si ce simptome prezinta mananca , ustura sau cum se prezinta?
  •  
    • 844 mesaje
    29 Apr 2007, 08:47
    0 0
    sa incerce CLOTRIMAZOL solutie !
  •  
    • 1620 mesaje
    29 Apr 2007, 09:34
    0 0
    Daca arata ca o pata alba sub unghie am avut si eu.
    Se scapa greu de ea, dar se scapa.
    Sfatul meu e sa nu incerce toate tratamentele posibile (pt ca schimba aspectul si mareste rezistenta ciupercii la tratament) ci sa mearga la alt dermatolog, deoarece se trateaza cu un medicament scump care doar prin sistemul de retete compensate devine mai ... acceptabil ca pret.
    Eu m-am dus la Giurcaneanu, la Biomedica. Acolo mi-a prescris Orungal capsule si niste creme de farmacie.
    Cu recomandarea de Orungal te duci la medicul de familie care poate sa-ti dea reteta compensata. Dureaza cateva luni tratamentul asa ca recomand consecventa si rabdare.
    Plus intarirea sistemului imunitar - tot cu tratament a la longue cu gheara pisicii sau echinaceea...
  •  
    • 338 mesaje
    30 Apr 2007, 10:30
    0 0
    exoderil crema , tratament 5-6 luni.