Intrebare?

•  
    • 297 mesaje
    27 Apr 2007, 13:35
    0 0
    Buna fetelor. sunt tot eu cea cu topicul "este cumva posibil" sa va zic ce am patit ieri sear. am facut dragoste cu prietenul meu si cand am terminat am observat ca eram murdari de sange si eu si el pe zonele intime si un pic pe maini, eu m-am bucurat am crezut ca mi-a venit dar nu a fost asa ca azi nu aveam nimic nu imi venise si inca ma mai dor sani. voi ce credeti ce poate fi asat? astept un raspuns urgent multumesc
  •  
    • 2039 mesaje
    27 Apr 2007, 13:40
    0 0
    Yoyomi, nu cred ca ai sa gasesti aici raspunsurile. Ar putea fi orice: de la o rana pe col pana la o simpla dereglare.
    Numai un medic iti poate spune ce ai si eu te-as sfatui sa iti faci un control cat mai repede!
  •  
    • 5188 mesaje
    27 Apr 2007, 13:45
    0 0
    am citi intrebarile tale.

in primul rand, eu nu-mi dau seama ce mijloace de contraceptie folosesti de erai murdara...

in fine, eu cred ca ti-a venit ciclu dar pt ca esti stresata organismul e dereglat total..

eu zic mai bine sa te linistesti si sa ai grija ce mijloace folosesti ca nu e joaca..
  •  
    • 5188 mesaje
    27 Apr 2007, 13:45
    0 0
    am citi intrebarile tale.

in primul rand, eu nu-mi dau seama ce mijloace de contraceptie folosesti de erai murdara...

in fine, eu cred ca ti-a venit ciclu dar pt ca esti stresata organismul e dereglat total..

eu zic mai bine sa te linistesti si sa ai grija ce mijloace folosesti ca nu e joaca..
  •  
    • 297 mesaje
    27 Apr 2007, 15:45
    0 0
    am si eu o intrebare ce analize se fac inainte de a recomanda un doctor niste anticonceptionale?