dieta recuperare - ingrasare

•  
    • 158 mesaje
    27 Apr 2007, 10:54
    0 0
    Dragele meu am deschis un topic separat,am mai scris la dieta de ingrasat dar la mine e mai mult de atat!Astazi dupa 5 ani de fumat ci baut cafea am renuntat!Nu pentru ca am vrut ci pentru ca la 1 73 inaltime am ajuns la 50 de kg!Eu o sa-mi scriu aici memoriile in fiecare zi,cine doreste un sfat,sau pur si simplu doreste sustinere(si eu as cam avea nevoie ce-i drept sunt aici!
    Bun.Sa incep.Astazi am inceput tratamentul cu Naposim si Magne B6 ,trebuie sa incep maine si uleiul de peste.De dimineata am baut ice tea si am mancat 2 sandvishuri cu sunca de pui,unt si rosii,4 biscuitei mai mari cu ciocolata si un mar mic..deocamdata atat am putut ca am stomacul mic!trebuie marit!Am renuntat si la cafea..uf ..e greu....dar cand ma uit in oglinda nu-mi place ce vad...Va voi tine la curent cu masa de pranz..din care nu trebuie sa lipseasca evident carnea..de preferat de porc!cat despre fumaat..uf..Mi-am anuntat colegii de munca de tratamentul meu, voi evita bucataria unde se fumeaza,voi incerca sa rontai tot timpul ceva(chit ca rontai un creion)tratamentul va dura 3 luni...Vointa o voi exploata la maxim!Sa-mi tineti pumnii!
  •  
    • 158 mesaje
    27 Apr 2007, 11:16
    1 0
    E nasol..mi-e somn...nu am voie sa beau cafea ca nu se mai asimileaza calciul..De fumat nu simt nevoia cu atata disperare,imi mai trece cate un gand,imi mai rod o unghie..offf..si e abia prima zi!!!!
  •  
    • 158 mesaje
    27 Apr 2007, 13:07
    2 1
    fetelor erati o groaza care vroiati sa va ingrasati !unde ati disparut?nu e nimeni cu mine?
  •  
    • 169 mesaje
    27 Apr 2007, 13:39
    0 0
    eu ma tot chinui sa ma ingras...am reusit de fiecare data dar peste putin timp din cauza problemelor( sunt o fire mai sesibila) am slabit la loc.Magne B6 iau si eu...am luat biomed6...in saptamana aia am luat vreo 2 kg dar cand am terminat tratamentul nimic.Deci daca aveti voi o solutie care chiar da rezultate poate imi spuneti si mie.De mancat mananc...nu asta e problema.Oare shake-urile proteice sunt bune pt asa ceva?
    Cristina iei Naposim? cum e? are efecte secundare?
  •  
    • 158 mesaje
    27 Apr 2007, 14:00
    0 0
    acum vreo 3 ani am avut vreo 47 de kile.Faptul ca m-am ingrasat pana la 52,se datoreaza acestui naposim.apoi am stagnat pentru ca nu am avut grija de mine!Naposim-ul l-am luat sub supraveghere medicala a doamnei endocrinolog,si nu are cine stie ce efecte secundare.La anemie severa aduce numai beneficii.Singurul efect secundar este ca iti da o stare de agitatie si nervozitate din cand in cand dar mie imi prinde bine ca eu si tensiunea foarte mica!Medicamentele anabolizante sunt destul de periculoase si nu se dau asa aiurea.
  •  
    • 169 mesaje
    27 Apr 2007, 16:56
    0 0
    Eu am avut 52 de kg si aratam numai bine, dar acum am slabit si am 47 cel mult si de aceea vreau sa ma ingras la loc. Nu stiu ce sa iau ca sa stiu sigur ca isi face efectul.Eu sunt o fire mai nervoasa asa ca Naposim cred ca mi-ar face rau.
    Ma gandeam la shake-uri proteice ( proteine si carbohidrati...)din acelea de care iau culturistii.
    Nu stiu ce sa iau ca sa fiu sigura ca isi fac efectul.
  •  
    • 158 mesaje
    27 Apr 2007, 17:11
    0 0
    shake-urile nu te ingrasa,iti mentin masa musculara..ajuta doar daca faci sport..asa ca..n-are sens sa dai o groaza de bani pe ele daca nu faci efort fizic.
  •  
    • 247 mesaje
    27 Apr 2007, 17:19
    0 0
    Ia niste Supradyn,Centrum, vitaminele din complexul B, dar sub supraveghere medicala.
    Fara alcool, cafea si tigari !

Spor la ingrasat!
  •  
    • 169 mesaje
    28 Apr 2007, 00:49
    1 0
    Shake-urile poteice luate dupa ficare masa ingrasa (se si numesc weightgainere).Practic suplimenteaza mesele.
    B-urile -sunt povesti doar le-am facut de atatea ori.
    De fumat nu fumez..cafea nu beau ...alcool nici nu se pune problema deci...
    Vreau doar sa ma inzdravenesc putin..am slabit in sesiunea din iarna de la stres si alte probleme si acum as mai pune cateva kg.
    Eu am reusit sa ma ingras anul trecut cand am lucrat la birou si toata ziua mancam cate ceva...ba un sandwich bogat in calorii ba iaurturi, ciocolata, fructe si multe altele si cand ajungeam acasa mancam din nou
  •  
    • 303 mesaje
    28 Apr 2007, 07:47
    0 0
    fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa mancati totusi sanatos ca sa va ingrasati sau sa faceti un sport are va dezvolta muschii? ca ma gandesc ca daca mancati prostioarele care ingrasa de obicei ajungeti la alte probleme de sanatate, poate mai nasoale decat kg in minus. oricum voi sunteti persoane natural slabe, din cate ati spus aici nu aveti nici una ED. atunci cred c este foarte greu sa va ingrasati si sa va mentineti numai din celulitaca probabil aveti metabolismul foarte activ. masa musculara se intretine usor si si e si benefic sa faci sport.

multa sanatate!
  •  
    • 169 mesaje
    28 Apr 2007, 14:22
    0 0
    Da stiu ca sportul e bun...si eu am mers la sala...am de gand sa ma apuc din nou de sala ca asa o sa pun kg pe mine frumos si unde trebuie prin exercitii si Shake-urile acelea.Un antrenor de fitness mi-a zis ca asta este cea mai usoara cale pentru mine de a mai pune ceva pe mine: sportul , mancarea sanatoasa si shake-urile acelea.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Dec 2008, 22:23
    3 0
    Reteta cea mai buna pentru mine si care ma ajutat sa ma ingras 5 kg intro luna este o combinatie intre Dynamogen si Supradyn.Singurul efect advers este somnolenta ce o produce Dynamogen in primele 3 zile de administrare.Tratamentul a durat 1 luna si a avut un succes incredibil.Am cumparat Dynamogen in Spania pt ca aici locuiesc dar poate se gaseste si in Romania.Are efect 100% garantat si fara efecte adverse.Tratamentul mia fost pus de medic si a fost mai mult decat satisfacator.